Închide meniul

Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Gol senzațional al românului, în minutul 90+4!

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:57

Reclamă
Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Gol senzațional al românului, în minutul 90+4!

Răzvan Marin, eroul lui Empoli cu Lazio

Razvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin a fost eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Românul a marcat un gol senzațional în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Empoli a scos un egal nesperat pe terenul lui Lazio, 2-2, în etapa a 17-a din Serie A, grație lui Răzvan Marin. Jucătorul român a înscris la ultima fază a meciului, cu o execuție superbă.

Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio

După un corner al lui Empoli, mingea a fost scoasă la Răzvan Marin, care se afla la marginea careului. Mijlocașul român a șutat sub bară, iar portarul lui Lazio n-a mai putut interveni.

Felipe Anderson și Zaccagni, în minutele 2 și 54. Înainte de golul lui Răzvan Marin, pentru Empoli a mai înscris Caputo, în minutul 83. S-a terminat 2-2, iar Empoli rămâne pe locul 13 în Serie A, în timp ce Lazio e pe poziția a cincea.

Reclamă

Pentru Răzvan Marin a fost primul gol în tricoul lui Empoli, după împrumutul din vară de la Cagliari.

Presa din Italia anunță că Sampdoria îl vrea pe Răzvan Marin

Răzvan Marin ar putea fi împrumutat din nou de către Cagliari, anunță cei de la cagliarinews24.com, care citează Sky Sport. Sampdoria este interesată de serviciile mijlocașului român.

Sampdoria vrea să-l dea lui Empoli pe Francesco Caputo, în schimbul lui Răzvan Marin și Sam Lammers. Pentru ca împrumutul să se concretizeze, internaționalul român are nevoie de acordul echipei din Serie B de care aparține, și anume Cagliari.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin vrea calificarea la EURO cu România

Tot ce îşi doreşte fotbalul românesc de la Moş Crăciun e calificarea la EURO. Răzvan Marin și Antonio Sefer visează să joace pentru România la turneul final.

Moşul să-mi aducă sănătate, iar pentru naţională o calificare la EURO„, a spus Răzvan Marin.

Multă sănătate, ăsta e cel mai important lucru. Să putem munci, să fim pe teren„, a spus şi Antonio Sefer.

În 2016, a jucat Romania ultima oara la EURO.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și