Închide meniul

Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Gol senzațional al românului, în minutul 90+4!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:57

Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Gol senzațional al românului, în minutul 90+4!

Răzvan Marin, eroul lui Empoli cu Lazio

Razvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin a fost eroul lui Empoli în meciul cu Lazio! Românul a marcat un gol senzațional în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Empoli a scos un egal nesperat pe terenul lui Lazio, 2-2, în etapa a 17-a din Serie A, grație lui Răzvan Marin. Jucătorul român a înscris la ultima fază a meciului, cu o execuție superbă.

Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio

După un corner al lui Empoli, mingea a fost scoasă la Răzvan Marin, care se afla la marginea careului. Mijlocașul român a șutat sub bară, iar portarul lui Lazio n-a mai putut interveni.

Felipe Anderson și Zaccagni, în minutele 2 și 54. Înainte de golul lui Răzvan Marin, pentru Empoli a mai înscris Caputo, în minutul 83. S-a terminat 2-2, iar Empoli rămâne pe locul 13 în Serie A, în timp ce Lazio e pe poziția a cincea.

Reclamă

Pentru Răzvan Marin a fost primul gol în tricoul lui Empoli, după împrumutul din vară de la Cagliari.

Presa din Italia anunță că Sampdoria îl vrea pe Răzvan Marin

Răzvan Marin ar putea fi împrumutat din nou de către Cagliari, anunță cei de la cagliarinews24.com, care citează Sky Sport. Sampdoria este interesată de serviciile mijlocașului român.

Sampdoria vrea să-l dea lui Empoli pe Francesco Caputo, în schimbul lui Răzvan Marin și Sam Lammers. Pentru ca împrumutul să se concretizeze, internaționalul român are nevoie de acordul echipei din Serie B de care aparține, și anume Cagliari.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin vrea calificarea la EURO cu România

Tot ce îşi doreşte fotbalul românesc de la Moş Crăciun e calificarea la EURO. Răzvan Marin și Antonio Sefer visează să joace pentru România la turneul final.

Moşul să-mi aducă sănătate, iar pentru naţională o calificare la EURO„, a spus Răzvan Marin.

Multă sănătate, ăsta e cel mai important lucru. Să putem munci, să fim pe teren„, a spus şi Antonio Sefer.

În 2016, a jucat Romania ultima oara la EURO.

Recomandări
  • Răzvan Marin, eroul lui Empoli în meciul cu Lazio
  • Gol senzațional al românului, în minutul 90+4

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și