Închide meniul

Leo Strizu, OUT de la FCSB! Mihai Stoica anunță că Gigi Becali caută alt antrenor: „Nu va rămâne el!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 22:36

Reclamă
Leo Strizu, OUT de la FCSB! Mihai Stoica anunță că Gigi Becali caută alt antrenor: „Nu va rămâne el!

Leo Strizu este antrenorul principal din acte de la FCSB

Captură Youtube

Leo Strizu e OUT de la FCSB după doar două luni. Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali caută un alt antrenor pentru banca vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a explicat că Leo Strizu are șanse mici să mai continue pe banca roș-albaștrilor, motiv pentru care nici măcar nu a plecat alături de FCSB în cantonamentul din Antalya.

Leo Strizu, OUT de la FCSB

A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă

FCSB, fără Leo Strizu în cantonament

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Din delegaţia roş-albaştrilor, care a făcut deplasarea în Turcia pentru cantonament, a lipsit chiar antrenorul principal, Leo Strizu. Tehnicianul, posesor de licenţă PRO, nu va fi alături de echipă în vederea pregătirilor pentru restul sezonului.

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, cu Pogon și Rakow, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

MM Stoica a spus ca Leo Strizu va pregăti tactica pentru restul sezonului

Tot MM Stoica a anunțat, în aceeași zi în care a vorbit despre plecarea lui Strizu, că tehnicianul a rămas acasă pentru pentru „a elabora un plan strategic pentru meciurile rămase din actualul sezon de Liga 1″.

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune : posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și