Închide meniul

Leo Strizu, OUT de la FCSB! Mihai Stoica anunță că Gigi Becali caută alt antrenor: „Nu va rămâne el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2023, 22:36

Leo Strizu, OUT de la FCSB! Mihai Stoica anunță că Gigi Becali caută alt antrenor: „Nu va rămâne el!

Leo Strizu este antrenorul principal din acte de la FCSB

Captură Youtube

Leo Strizu e OUT de la FCSB după doar două luni. Mihai Stoica a anunțat că Gigi Becali caută un alt antrenor pentru banca vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a explicat că Leo Strizu are șanse mici să mai continue pe banca roș-albaștrilor, motiv pentru care nici măcar nu a plecat alături de FCSB în cantonamentul din Antalya.

Leo Strizu, OUT de la FCSB

A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

Reclamă

FCSB, fără Leo Strizu în cantonament

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Din delegaţia roş-albaştrilor, care a făcut deplasarea în Turcia pentru cantonament, a lipsit chiar antrenorul principal, Leo Strizu. Tehnicianul, posesor de licenţă PRO, nu va fi alături de echipă în vederea pregătirilor pentru restul sezonului.

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, cu Pogon și Rakow, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

MM Stoica a spus ca Leo Strizu va pregăti tactica pentru restul sezonului

Tot MM Stoica a anunțat, în aceeași zi în care a vorbit despre plecarea lui Strizu, că tehnicianul a rămas acasă pentru pentru „a elabora un plan strategic pentru meciurile rămase din actualul sezon de Liga 1″.

„Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune : posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și