Închide meniul

Basarab Panduru, sceptic în privința transferului lui Kevin Boli la Farul: „Asta ar fi o mare problemă”

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 23:15

Reclamă
Basarab Panduru, sceptic în privința transferului lui Kevin Boli la Farul: Asta ar fi o mare problemă”

Basarab Panduru, discurs fabulos după gafa lui Arlauskis

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / OrangeSport

Basarab Panduru este sceptic în privința transferului lui Kevin Boli la Farul. Lider în Liga 1, formația lui Gică Hagi se întărește în această perioadă de mercato pentru a câștiga un nou titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli este noul jucător adus de Farul în această iarnă, după ce mai multă vreme s-a zvonit că fundașul va ajunge la FCSB. Kevin Boli (31 de ani) a mai evoluat pentru echipa lui Gică Hagi timp de doi ani, în perioada 2015-2017.

Basarab Panduru, sceptic în privința transferului lui Kevin Boli la Farul

Nu toată lumea a privit însă cu entuziasm lovitura dată de Hagi. Basarab Panduru nu este sigur că fundașul ivorian o mai poate ajuta pe Farul așa cum o făcea în urmă cu opt ani.

„Se întoarce la Farul după opt ani. Nu mi s-a mai părut același jucător, dar dacă lumea îl vrea, probabil că l-o fi studiat. Asta ar fi o mare problemă pentru Farul, dacă-l cumpără pe cel de acum şi nu pe cel de acum 7-8 ani. Bănuiesc că s-au uitat”, a spus Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Pe lângă experiența de la Farul, Kevin Boli a mai jucat în România pentru CFR Cluj, în perioada 2017-2018 și 2019-2020, dar și pentru FC Botoșani, între iulie – decembrie 2022.

Reclamă

Kevin Boli, prima reacție după ce a semnat cu Farul lui Gică Hagi

Kevin Boli s-a declarat fericit pentru faptul că a revenit la Constanța. Acesta speră ca formația lui Gică Hagi să câștige cât mai multe meciuri, însă nu se gândește, încă, la titlu.

„Sunt fericit că am revenit aici. Avem un obiectiv mare și sper că voi ajuta echipa. Sper că vom câștiga multe meciuri și ne vom antrena bine.

Să vorbim despre titlu e prea devreme, dar sper să câștigăm cât mai multe meciuri. De când am plecat, am urmărit echipa. A jucat foarte bine. Staff-ul și jucătorii sunt foarte buni.

Reclamă 4 / 0/3

Putem să facem ceva sezonul acesta. Fanii ne ajută, atunci când câștigăm, dar și când pierdem”, a declarat Kevin Boli, pentru Farul Constanța TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și