Închide meniul
Foto

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani. Modul fabulos prin care a „evadat”

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 8:57

Reclamă
David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani. Modul fabulos prin care a „evadat”

David Beckham, prezent la debutul fiului său pentru Brentford

David Beckham, prezent la debutul fiului său/ Profimedia

David Beckham a mers să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani! Fostul star al naţionalei Angliei a fost nevoit să „evadeze” într-un mod uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui David Beckham, Romeo, în vârstă de 20 de ani, a fost împrumutat de Inter Miami la formaţia secundă a celor de la Brentford. La primul meci, tânărul a avut parte de susţinerea tatălui său din tribune.

David Beckham s-a dus să vadă debutul fiului său la Brentford, dar a fost „încolţit” de fani

David Beckham a fost imediat asaltat de fani, la partida fiului său. Fostul internaţional englez a fost nevoit să apeleze la un mod inedit de a „evada” din calea oamenilor care au năvălit asupra sa, notează presa din Anglia.

Beckham a sărit un gard şi a mers printr-o zonă de tufişuri, pentru a evita întâlnirea cu fanii care nu se aşteptau să-l întâlnească la o partidă din ligile inferioare ale Angliei (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Reclamă

Romeo Beckham a intrat pe parcurs, în partida dintre Brentford II şi Erith&Belvedere, sub privirile tatălui său. David Beckham a aşteptat ca fiul său să debuteze, într-o ploaie torenţială, ca mai apoi să fie nevoit să fugă din calea celor puţin peste 550 de fani prezenţi la partidă.

Fiul lui David Beckham a semnat cu o echipă din Anglia

Fiul lui David Beckham a semnat cu o echipă din Anglia. Romeo Beckham va juca la formația secundă a lui Brentford până la vară. Romeo are 20 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș dreapta.

Romeo Beckham a fost prezentat oficial la Brentford, iar tatăl său i-a fost alături.

Reclamă 4 / 0/3

Legendarul mijlocaș al lui Manchester United a revenit în Anglia pentru a-și vedea fiul cum îi calcă pe urme.

Romeo Beckham a fost transferat sub formă de împrumut de Brentford de la Inter Miami, clubul din SUA patronat de tatăl său.

Tânărul mijlocaș va evolua la echipa secundă a „albinelor” până în luna mai. Romeo se antrena deja cu Brentford de două luni, iar astăzi a devenit oficial jucătorul clubului din Anglia.

Până acum, fiul lui David Beckham a jucat la echipa secundă a lui Inter Miami. Cum campionatul din SUA se va relua abia în iunie, Romeo n-a stat pe gânduri și a acceptat aventura din fotbalul englez, unde tatăl său a scris istorie.

„Sunt foarte mândru și fericit să fiu aici! Am venit aici pentru a mă menține în formă. Am avut această oportunitate de a veni sub formă de împrumut și nu am fost niciodată mai încântat.

A fost un sezon bun (n.r. – în SUA), cu multe suișuri și coborâșuri, dar sunt bucuros că sunt aici și voi vedea ce voi face”, a spus Romeo Beckham, pnetru brentfordfc.com.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și