Închide meniul

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, sub lupa amicului Piers Morgan. ”Asta înțeleg eu prin `terminat`”

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 8:52 / Actualizat: 11 ianuarie 2023, 10:09

Reclamă

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fost comentat în felul caracteristic de prietenul portughezului, Piers Morgan. Acesta susține că jucătorul de aproape 38 de ani a dat lovitura pe toate planurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta în contextul în care mulți fani ai fotbalului l-au criticat pe Cristiano pentru că ar fi luat decizia de a merge în Arabia Saudită doar pentru sutele de milioane de euro ale arabilor.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, sub lupa amicului Piers Morgan

”Ultima dată când am verificat, Cristiano a fost protagonistul celui mai mare transfer din istoria fotbalului și a devenit cel mai bine plătit atlet la 38 de ani.

Joacă în campionatul singurei țări care a învins campioana mondială Argentina la turneul final. Asta înțeleg eu prin `terminat`”, a fost mesajul lui Morgan, pe Twitter.

Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo ar putea încasa suma uluitoare de 400 de milioane de euro, în Arabia Saudită, a declarat o sursă apropiată noului său club pentru AFP. Oficialii din Golf vor ca starul lusitan să promoveze Campionatul Mondial din 2030, atunci când se pregăteşte o premieră mondială.

Reclamă

Ronaldo va câştiga 200 milioane euro conform contractului cu clubul, şi alţi 200 milioane euro pentru a fi ambasadorul candidaturii comune a Arabiei Saudite, împreună cu Egipt şi Grecia, pentru găzduirea CM de fotbal 2030.

Oficialii saudiţi vor să organizeze următoarea ediţie a Cupei Mondiale. După ce 2022 ne-a adus primul turneu final mondial organizat de o ţară arabă, următorul ar putea fi primul organizat pe trei continente.

Când debutează Ronaldo la Al-Nassr

Ronaldo nu a jucat până acum pentru Al-Nassr, el fiind în continuare suspendat după un incident petrecut în Anglia, atunci când evolua pentru Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, lusitanul va debuta în Arabia Saudită, chiar împotriva marelui rival Leo Messi. PSG vine la Riad, pentru un duel între campioana Franței și o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și