Închide meniul

Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro în Arabia Saudită! Planul pus la cale de oficialii saudiţi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 18:29

Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro în Arabia Saudită! Planul pus la cale de oficialii saudiţi

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo ar putea încasa suma uluitoare de 400 de milioane de euro, în Arabia Saudită, a declarat o sursă apropiată noului său club pentru AFP. Oficialii din Golf vor ca starul lusitan să promoveze Campionatul Mondial din 2030, atunci când se pregăteşte o premieră mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a acceptat să devină jucătorul lui Al-Nassr, club la care va fi plătit regeşte. 200 de milioane de euro va încasa atacantul portughez, pe szon, la noua sa echipă, suma care s-ar putea dubla.

Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro!

În vârstă de 37 de ani şi prezentat în faţa a mii de fani ai lui Al Nassr la Riad săptămâna trecută, Ronaldo este de departe cel mai faimos jucător care a semnat pentru un club din Arabia Saudită sau din orice altă ţară din Golf.

Ronaldo va câştiga 200 milioane euro conform contractului cu clubul, şi alţi 200 milioane euro pentru a fi ambasadorul candidaturii comune a Arabiei Saudite, împreună cu Egipt şi Grecia, pentru găzduirea CM de fotbal 2030.

Oficialii saudiţi vor să organizeze următoarea ediţie a Cupei Mondiale. După ce 2022 ne-a adus primul turneu final mondial organizat de o ţară arabă, următorul ar putea fi primul orgnaizat pe trei continente.

Reclamă

Din cauza suspendării, Ronaldo va debuta pentru Al-Nassr pe 22 ianuarie, dar cu trei zile mai devreme va evolua într-o combinată a echipelor Al-Nassr şi Al-Hilal contra lui PSG, anunţă Agerpres.

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudită, dar nu in tricoul lui Al-Nassr. Cum este posibil

Cristiano Ronaldo va debuta în Arabia Saudită, dar nu in tricoul lui Al-Nassr. Rudi Garcia, antrenorul lui Al-Nassr a confirmat că portughezul va fi titular în super-duelul cu PSG, programat pe 19 ianuarie.

Ronaldo nu a jucat până acum pentru Al-Nassr, el fiind în continuare suspendat după un incident petrecut în Anglia, atunci când evolua pentru Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, lusitanul va debuta în Arabia Saudită, chiar împotriva marelui rival Leo Messi. PSG vine la Riad, pentru un duel între campioana Franței și o echipă formată din cei mai buni jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal.

Rudi Garcia, antrenorul francez al formației lui Cristiano, a vorbit despre debutul superstarului lusitan.

„Debutul lui Cristiano în Arabia Saudită nu va fi în tricoul lui Al-Nassr. Va fi o echipă alcătuită atât din jucătorii lui Al-Nassr, cât și din cei ai lui Al-Hilal.

Ca antrenor al lui Al-Nassr, nu pot fi bucuros de acest meci. La 3 zile distanță vom avea meci în campionat. Totuși, e un lucru bun pentru dezvoltarea jucătorilor. E o oportunitate bună să joci împotriva fotbaliștilor mari pe care îi are PSG.

În ceea ce privește programarea meciului, se puteau rezolva altfel lucrurile. Dar nu e o problemă așa mare, suntem lideri în campionat, ne vom descurca”, a declarat Rudi Garcia, potrivit The Sun.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro în Arabia Saudită
  • Planul pus la cale de oficialii saudiţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și