Închide meniul

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 12:49 / Actualizat: 11 ianuarie 2023, 15:04

Reclamă
Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie / Profimedia Images

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie. Cupa Ligii Portugaliei programează semifinalele și finala competiției la finalul lunii, iar favoritele la câștigarea trofeului sunt FC Porto și Sporting Lisabona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arouca – Sporting Lisabona este programat pe 24 ianuarie, în timp ce FC Porto – Academico Viseu se va disputa pe 25 ianuarie. Câștigătoarele celor două partide se vor întâlni în marea finală, ce se va desfășura pe 28 ianuarie.

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY

Competiția spectacol a Portugaliei e în direct în AntenaPLAY, iar cele mai tari faze și goluri pot fi găsite și pe AS.ro, precum și cele mai importante știri despre echipele ce vor lupta pentru trofeu.

FC Porto speră la primul ei trofeu al competiției înființate în 2007, la care participă doar echipe din primele două ligi ale Portugaliei. ”Dragonii” au pierdut cele 4 finale disputate anterior (2010, 2013, 2019 și 2020).

Porto și Sporting asigură spectacolul, în Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR

Dintre cluburile participante la acest Final Four, Sporting Lisabona este echipa cu cele mai multe trofee ale Cupei Ligii Portugaliei (4). Academico Viseu și Arouca nu au prins încă ultimul act al competiției.

Reclamă

La startul Cupei Ligii Portugaliei | Final FOUR iau parte două dintre cele mai mari echipe din istoria Portugalia. Porto a câștigat 30 de titluri de campioană, în timp ce Sporting și-a trecut în palmares 19. Echipa de pe Dragao se poate lăuda și cu două trofee UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și