Închide meniul
NEWS ALERT

Veste catastrofală pentru CSA Steaua! S-a promulgat legea care permite FCSB-ului să joace pe „Ghencea”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 17:04

Reclamă
Veste catastrofală pentru CSA Steaua! S-a promulgat legea care permite FCSB-ului să joace pe Ghencea”

Veste catastrofală pentru CSA Steaua

Gigi Becali, în timpul unei conferințe / Hepta

Veste catastrofală pentru CSA Steaua! S-a promulgat legea care permite FCSB-ului să joace pe „Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finalul anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat. Această lege ar urma să o ajute pe FCSB să joace din nou pe stadionul „Ghencea”.

Veste catastrofală pentru CSA Steaua

Miercuri, președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care FCSB va putea evolua pe stadionul „Ghencea”.

„Da… a zis omul, s-a ținut de cuvânt… Îi mulțumesc! Așa a zis. A zis: «Avem datoria să joace Steaua pe Ghencea». Bine, bă, tată. Văd că se ține de cuvânt.

Probabil că acum o să fie obligați să închirieze bazele”, declara Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport, pe data de 19 decembrie 2022.

Reclamă

Mesajul lui Marcel Ciolacu, după adoptarea legii

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri.

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. 

Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. 

Reclamă 4 / 0/3

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook, la finalul anului trecut.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și