Închide meniul

Mihai Stoichiță, despre decizia lui Andrei Coubiș de a refuza naționala României: „E pornită de la un agent italian!”

Cosmin Olteanu Publicat: 12 ianuarie 2023, 22:22

Reclamă
Mihai Stoichiță, despre decizia lui Andrei Coubiș de a refuza naționala României: E pornită de la un agent italian!”

Mihai Stoichiţă, convins că România U21 poate să devină campioană europeană

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Stoichiță a vorbit despre decizia lui Andrei Coubiș și Daniel Boloca de a refuza naționala României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, s-a vehiculat tot mai accentuat faptul că Andrei Coubiș (19 ani, fundaș AC Milan Primavera) și Daniel Boloca (24 de ani, mijlocaș Frosinone) ar refuza să evolueze pentru naționala României, fiind tentați de reprezentativa Italiei.

Mihai Stoichiță, despre decizia lui Andrei Coubiș de a refuza naționala României

Mihai Stoichiță susține că Andrei Coubiș ar fi influențat de impresarul său să nu accepte să joace pentru reprezentativa României.

„E opțiunea lui Coubiș. Din ce am înțeles, nu e chiar pornită de la el, ci de la cel care îl reprezintă, un agent italian. Care probabil îl influențează către o zonă de prezență în echipa U21 a Italiei, ceva în genul ăsta. Probabil de aici declarațiile lui.

Noi am mai încercat să luăm legătura cu el prin telefon. A fost cam confuz… am și mesajele, în sfârșit, n-are importanță. Trebuie să ținem cont de un element foarte important. Românii născuți și crescuți acolo nu știu cât mai trăiesc românește.

Reclamă

Decizia îi aparține. Probabil se gândește la ce e mai bine pentru el. Noi, FRF, am făcut tot: l-am convocat, am ținut legătura cu el și încercăm să-l determinăm să joace pentru România”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru sport.ro.

Mihai Stoichiță: „Coubiș e un obișnuit al loturilor naționale ale României!

Cât despre Daniel Boloca, oficialul FRF atrage atenția la faptul că tânărul fotbalist a intrat în vizorul naționalei Italiei, după ce a fost convocat la reprezentativa de seniori a României.

„În al doilea caz, cu Boloca, e puțin diferit. Coubiș e un obișnuit al loturilor naționale ale României, dar Boloca a apărut dintr-o dată. A fost observat în Serie B de antrenorii noștri și adus la naționala României, unde a jucat 6-7 minute. Nu poți să te superi (n.r. că n-a jucat în amicalul cu Moldova).

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă gândesc… oare nu a fost chemat la acel trial cu jucători din Serie B în urma faptului că a fost chemat la naționala de seniori a României? FRF a avut un mare aport în hotărârea italienilor de a-l chema la un trial în care să vadă potențialul eventualilor selecționabili pentru naționala Italiei”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și