Închide meniul

Claudiu Keșeru, dezvăluire fabuloasă! De ce râd de el colegii de la UTA Arad: „Te prezinți cu ecranul spart!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 ianuarie 2023, 10:34

Reclamă
Claudiu Keșeru, dezvăluire fabuloasă! De ce râd de el colegii de la UTA Arad: Te prezinți cu ecranul spart!”

Claudiu Keșeru, dezvăluire fabuloasă

Claudiu Keșeru, în timpul unei conferințe de presă / Facebook UTA Arad

Claudiu Keșeru, dezvăluire fabuloasă! Atacantul celor de la UTA Arad a vorbit despre motivul pentru care coechipierii râd de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru a fost transferat de UTA Arad, liber de contract, de la FCSB, în vara lui 2022.

Claudiu Keșeru, dezvăluire fabuloasă

Fotbalistul, în vârstă de 36 de ani, susține că nu este pasionat de brand-uri, motiv pentru care are un telefon de generație mai veche. Însă, acest aspect îi aduce glume din partea colegilor de la UTA Arad.

„Credeți că n-au fost glume când am venit cu iPhone-ul meu 10 la UTA? Se uitau colegii la mine. Primele două luni, n-au avut curajul să zică nimic. După aia, glume între noi. «iPhone 10! Te prezinți cu ecranul spart?». Eu le zic că nu-mi arunc banii pe un telefon, adică nu mă interesează. Nu mă deranjează, nu sunt obsedat de brand-uri.

Important e să facă și altceva cu ei (n.r. banii), nu să-i arunce pe toți pe gadgeturi. Să se gândească cum să aibă propriul lor apartament, cum să facă o investiție sigură. Cum să-și pună bani deoparte. Nu cum să-i cheltuie.

Reclamă

Nu se știe cât durează viața de fotbalist. Probabil că n-au atâția bani cât să investească într-un apartament, însă cea mai mare prostie e să-și cumpere o mașină de bani mulți, își pierde valoarea imediat”, a declarat Claudiu Keșeru, pentru gsp.ro.

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei

Recent, Claudiu Keșeru a dezvăluit și faptul că, în 2019, a fost chemat de Răzvan Lucescu la PAOK, însă a preferat să rămână la Ludogoreț. Acesta susține că regretă decizia luată, la acel moment, și că nu a apucat să lucreze cu Lucescu Jr.

„Mi-a părut rău că am refuzat oferta lui PAOK, când era Răzvan acolo. În 2019, în vară. Plecase Prijovic și chiar vorbisem și cu Varela, l-au trimis pe impresarul clubului să vină la Razgrad să discutăm, eu aveam acea clauză prin care puteam să plec pentru o sumă de bani.

Reclamă 4 / 0/3

Avusesem o înțelegere cu patronul, să-l anunț cu o lună și ceva înainte, venea la două zile înainte de primul meci în Liga Campionilor, antrenor nou…

Mi-a rămas acolo, oare ce s-ar fi întâmplat dacă plecam? Nu neapărat pentru că au câștigat campioantul ulterior, dar și pentru cum s-a terminat aventura mea la Ludogoreț. Și că n-am reușit să lucrez cu Răzvan, mi-aș fi dorit”, a declarat Claudiu Keșeru.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și