Închide meniul

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze: „Mi-a părut rău că am refuzat oferta!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 23:41

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze: Mi-a părut rău că am refuzat oferta!”

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze

Claudiu Keşeru a plecat de la FCSB / Hepta

Claudiu Keșeru a vorbit despre regretul carierei și a dezvăluit cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Claudiu Keșeru (36 de ani) este jucătorul celor de la UTA Arad, formație la care mai are contract până în vara lui 2024.

Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze

Claudiu Keșeru a dezvăluit faptul că, în 2019, a fost chemat de Răzvan Lucescu la PAOK, însă a preferat să rămână la Ludogoreț. Acesta susține că regretă decizia luată, la acel moment, și că nu a apucat să lucreze cu Lucescu Jr.

„Mi-a părut rău că am refuzat oferta lui PAOK, când era Răzvan acolo. În 2019, în vară. Plecase Prijovic și chiar vorbisem și cu Varela, l-au trimis pe impresarul clubului să vină la Razgrad să discutăm, eu aveam acea clauză prin care puteam să plec pentru o sumă de bani.

Avusesem o înțelegere cu patronul, să-l anunț cu o lună și ceva înainte, venea la două zile înainte de primul meci în Liga Campionilor, antrenor nou…

Reclamă

Mi-a rămas acolo, oare ce s-ar fi întâmplat dacă plecam? Nu neapărat pentru că au câștigat campioantul ulterior, dar și pentru cum s-a terminat aventura mea la Ludogoreț. Și că n-am reușit să lucrez cu Răzvan, mi-aș fi dorit”, a declarat Claudiu Keșeru.

Claudiu Keșeru, perioadă fulminantă la Ludogoreț

Atacantul român a avut o perioadă extraordinară la formația bulgară Ludogoreț Razgrad. Acesta a cucerit șase titluri de campion și două Supercupe ale Bulgariei.

Keșeru a fost cumpărat de Ludogoreț în 2015, pentru un milion de euro, de la FCSB și a fost cedat gratis, tot la FCSB, în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Claudiu Keșeru are o cotă de 600.000 de euro.

Recomandări
  • Claudiu Keșeru, despre regretul carierei! Cu ce antrenor și-ar fi dorit să lucreze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și