Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo s-a „împăcat” cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! „Câinii” așteaptă să-l vadă în tricoul rivalei: „Nu e o trădare!”

Publicat: 13 ianuarie 2023, 23:57

Reclamă
Dinamo s-a „împăcat cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! „Câinii așteaptă să-l vadă în tricoul rivalei: „Nu e o trădare!

Dinamo s-a "împăcat" cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB

AS.ro

Dinamo s-a „împăcat” cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! După 4 ani petrecuți la Dinamo, mijlocașul de 25 de ani va juca pentru marea rivală a „câinilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din acest motiv, unii dintre suporterii clubului din „Ștefan cel Mare” îl acuză pe Sorescu de trădare.

Ovidiu Burcă, despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Cu toate acestea, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, este convins că nu poate fi vorba despre o trădare. Tehnicianul crede că fiecare fotbalist trebuie să își respecte statutul de profesionist și să aleagă întotdeauna cea mai bună ofertă pentru interesele sale.

„Pentru mine nu sună ca o trădare. Atunci când ești fotbalist profesionist trebuie să mergi acolo unde ești foarte dorit. Totuși, e un jucător care și-a făcut datoria la Dinamo, iar pentru unii suporteri reprezintă o mică trădare, dar nu cred că intră în categoria marilor trădări.

Au fost alții mult mai mari și mult mai importanți care au schimbat taberele. Îl sfătuiesc să facă ceea ce îi spune inima și interesele sale personale”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo: „Asta îi bruiază mental pe jucători”

Ovidiu Burcă a oferit noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo.

Antrenorul „câinilor roșii” a recunoscut că situația incertă îi afectează pe fotbaliștii săi.

Totuși, tehnicianul rămâne încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți la Dinamo, având în vedere că suporterii sunt alături de echipă necondiționat.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta este provocarea în ceea ce privește perioada imediat următoare. Vrei, nu vrei, tragi cu ochiul și vezi ce se întâmplă din punct juridic. Aspectul financiar este unul care îi bruiază din punct de vedere mental pe jucători. Sunt unii dintre ei care au familii, rate la bănci, iar aceste întârzieri salarile nu fac deloc bine.

Sperăm să se găsească soluții, suntem optimiști, avem acești suporteri fantastici care ne susțin din toate punctele de vedere și sperăm că vom vedea și luminița de la capătul tunelului”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte. Obiectivul dinamoviștilor rămâne în continuare calificarea în play-off.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și