Închide meniul
EXCLUSIV

Dinamo s-a „împăcat” cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! „Câinii” așteaptă să-l vadă în tricoul rivalei: „Nu e o trădare!”

Reclamă

Publicat: 13 ianuarie 2023, 23:57

Dinamo s-a „împăcat cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! „Câinii așteaptă să-l vadă în tricoul rivalei: „Nu e o trădare!

Dinamo s-a "împăcat" cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB

AS.ro

Dinamo s-a „împăcat” cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! După 4 ani petrecuți la Dinamo, mijlocașul de 25 de ani va juca pentru marea rivală a „câinilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din acest motiv, unii dintre suporterii clubului din „Ștefan cel Mare” îl acuză pe Sorescu de trădare.

Ovidiu Burcă, despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Cu toate acestea, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, este convins că nu poate fi vorba despre o trădare. Tehnicianul crede că fiecare fotbalist trebuie să își respecte statutul de profesionist și să aleagă întotdeauna cea mai bună ofertă pentru interesele sale.

„Pentru mine nu sună ca o trădare. Atunci când ești fotbalist profesionist trebuie să mergi acolo unde ești foarte dorit. Totuși, e un jucător care și-a făcut datoria la Dinamo, iar pentru unii suporteri reprezintă o mică trădare, dar nu cred că intră în categoria marilor trădări.

Au fost alții mult mai mari și mult mai importanți care au schimbat taberele. Îl sfătuiesc să facă ceea ce îi spune inima și interesele sale personale”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ovidiu Burcă, noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo: „Asta îi bruiază mental pe jucători”

Ovidiu Burcă a oferit noi detalii despre problemele financiare de la Dinamo.

Antrenorul „câinilor roșii” a recunoscut că situația incertă îi afectează pe fotbaliștii săi.

Totuși, tehnicianul rămâne încrezător că lucrurile se vor îmbunătăți la Dinamo, având în vedere că suporterii sunt alături de echipă necondiționat.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta este provocarea în ceea ce privește perioada imediat următoare. Vrei, nu vrei, tragi cu ochiul și vezi ce se întâmplă din punct juridic. Aspectul financiar este unul care îi bruiază din punct de vedere mental pe jucători. Sunt unii dintre ei care au familii, rate la bănci, iar aceste întârzieri salarile nu fac deloc bine.

Sperăm să se găsească soluții, suntem optimiști, avem acești suporteri fantastici care ne susțin din toate punctele de vedere și sperăm că vom vedea și luminița de la capătul tunelului”, a declarat Ovidiu Burcă, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

După 16 etape desfășurate în Liga 2, Dinamo ocupă locul 8, cu 24 de puncte. Obiectivul dinamoviștilor rămâne în continuare calificarea în play-off.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și