Închide meniul

Dino Baggio, afirmaţii şocante după moartea lui Vialli: „În anii mei a fost dopaj! Şi mie mi-e frică!”

Publicat: 17 ianuarie 2023, 14:08 / Actualizat: 17 ianuarie 2023, 22:18

Reclamă
Dino Baggio, afirmaţii şocante după moartea lui Vialli: „În anii mei a fost dopaj! Şi mie mi-e frică!

Dino Baggio, afirmaţii şocante

Profimedia

Dino Baggio, afirmaţii şocante după moartea lui Vialli. A spus că toţi jucătorii din perioada sa se dopau. Dino Baggio are 60 de selecţii în naţionala Italiei, pentru care a marcat de 7 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dino Baggio a făcut afirmaţii şocante în contextul în care a vorbit despre moartea lui Gianluca Vialli, fostul său coleg de la Juventus Torino.

Dino Baggio (51 de ani) a afirmat că toţi jucătorii din perioada sa se dopau.

Dino Baggio, afirmaţii şocante după moartea lui Vialli

Ar trebui să investigăm substanțele pe care le-am luat în acea perioadă. Dopaj a existat întotdeauna. Trebuie să înțelegem dacă anumite suplimente au rănit în timp. Si mie mi-e frică, li se întâmplă prea multor jucători să aibă probleme. 

Ar trebui să ne întoarcem la ce am luat în acele perioade. Ar trebui să investigăm puţin, asupra substanțelor luate în acele perioade. Nu știu dacă din cauza asta, dar întotdeauna a existat dopaj.

Reclamă

În anii mei a fost dopaj. Nu ai luat lucruri ciudate, ai luat lucruri normale dar apoi trebuie să vezi dacă în timp le poți arunca afară sau rămân înăuntru. Am amintiri minunate despre Gianluca, a fost un om la vestiar și a vrut să-i facă pe tinerii jucători să crească. Am fost în echipa lui când aveam 21 de ani și el a avut întotdeauna o vorbă bună pentru noi. A plecat prea devreme din viețile noastre„, a spus Dino Baggio pentru Corriere Dello Sport.

Omagiu răvășitor pentru legendarul Gianluca Vialli, înainte de Juventus – Udinese!

A avut loc un omagiu răvășitor pentru legendarul Gianluca Vialli, înainte de Juventus – Udinese. Au fost momente emoționante pe stadionul „Bătrânei Doamne”, înaintea meciului din etapa a 17-a din Serie A.

Gianluca Vialli s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani și a îndurerat lumea fotbalului. Juventus, echipa pentru care Vialli a jucat în perioada 1992-1996, i-a pregătit un omagiu copleșitor fostului mare atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea partidei cu Udinese, întregul stadion a ținut un moment de reculegere în memoria lui Gianluca Vialli, decedat după o luptă crâncenă cu cancerul.

Miile de suporteri din tribunele stadionului din Torino au aplaudat la unison, cu lacrimi în ochi, în timp ce jucătorii celor două echipe stăteau la centrul terenului, vizibil afectați de dispariția legendarului jucător.

În tribune, fanii italieni au venit „înarmați” cu mesaje de adio și tricouri de colecție, imprimate cu numele eroului lor.

Gianluca Vialli a câștigat 5 trofee alături de Juventus: un titlu în Serie A, o Cupă a Italiei, o Supercupă a Italiei, un trofeu UEFA Champions League și o Cupă UEFA.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:03 Gică Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător. „Va pleca, nu se 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și