Închide meniul

Fost jucător în Bănie, dezvăluiri incredibile despre ceea ce a trăit la Universitatea Craiova: „Mi-a spus în față: «N-o să joci cât o să fiu eu aici!»”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 16:57

Fost jucător în Bănie, dezvăluiri incredibile despre ceea ce a trăit la Universitatea Craiova: Mi-a spus în față: «N-o să joci cât o să fiu eu aici!»”

Fost jucători în Bănie, dezvăluiri incredibile despre ceea ce a trăit la Universitatea Craiova

Alexandru Tudorie, în timpul unei partide Universitatea Craiova - FCSB/hepta

Alexandru Tudorie, fost jucător în Bănie, a făcut dezvăluiri incredibile despre ceea ce a trăit la Universitatea Craiova!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Tudorie (26 de ani) a evoluat în sezonul 2020/2021 pentru Universitatea Craiova, sub formă de împrumut de la Arsenal Tula.

Fost jucător în Bănie, dezvăluiri incredibile despre ceea ce a trăit la Universitatea Craiova

Alexandru Tudorie susține că primul său antrenor de la Universitatea Craiova, Corneliu Papură, i-a spus, în mod surprinzători, că nu va evolua în Bănie, cât timp el va ocupa postul de „principal”.

Însă, atacantul, aflat în prezent la Sepsi Sfântu Gheorghe, a început să prindă minute în tricoul Universității Craiova, după venirea lui Marinos Ouzounidis pe bancă.

„Am avut ghinion, m-am accidentat, apoi mister Bergodi a plecat. A venit un interimar, nu prea am jucat vreo trei luni. Antrenorul mi-a spus că nu joc fiindcă nu am fost dorit de dânsul la echipă.

Reclamă

Da, el era (n.r. Corneliu Papură). Mi-a spus clar. Au fost două-trei jocuri, plus unul de Cupă cu un adversar din «C», n-am fost introdus deloc. Am mers frumos la dânsul: «Ce planuri aveți cu mine?». Mi-a spus în față, apreciez asta, nu pe la spate: «N-o să joci cât o să fiu eu aici!».

M-am pregătit în continuare, mi-am așteptat șansa, a venit Ouzounidis și am început din nou să joc. Începusem să mă acomodez, voiam să continuu în Bănie. Dar aveam o clauză de cumpărare destul de mare, Craiova n-a vrut să plătească. 500.000 de euro sau ceva de genul ăsta, atât voia Arsenal Tula. 850 de mii de euro”, a declarat Alexandru Tudorie, pentru gsp.ro.

Alexandru Tudorie, sezon foarte bun la Sepsi

Alexandru Tudorie are un sezon foarte bun la Sepsi! Acesta a dat opt goluri și două pase decisive, în 27 de partide bifate.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Tudorie are o cotă de 850.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și