Închide meniul

John Carew şi-a găsit de muncă după ce a fost condamnat la închisoare. Ce va face atacantul de legendă al Norvegiei

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 15:22

Reclamă
John Carew şi-a găsit de muncă după ce a fost condamnat la închisoare. Ce va face atacantul de legendă al Norvegiei

John Carew şi-a găsit de muncă după ce a fost condamnat la închisoare

John Carew şi Prinţul William, la un meci al lui Aston Villa / Profimediaimages

John Carew şi-a găsit de muncă după ce, la finalul anului trecut, a fost condamnat la închisoare. Jucătorul de legendă al Valenciei şi al lui Aston Villa a primit o primă veste bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist John Carew, condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală în formă agravată, a fost angajat joi de către Federaţia Norvegiană de Fotbal, anunţă news.ro.

John Carew şi-a găsit de muncă după ce a fost condamnat la închisoare

John Carew (43) a fost condamnat, în noiembrie 2022, la o pedeapsă de 14 luni de închisoare pentru că nu a declarat autorităţilor fiscale venituri de aproximativ 1,2 milioane milioane de euro, între anii 2014 şi 2019.

John Carew se va ocupa de sectorul juvenil al Federaţiei Norvegiene şi speră că noul său rol îl va ajuta să obţină o ajustare a sentinţei.

John speră să poată prelua funcţia în timp ce îşi ispăşeşte pedeapsa şi să poarte o brăţară electronică. Va face o cerere în acest sens autorităţilor penitenciare. Este bine că vrea să-şi pună abilităţile în beneficiul copiilor şi adolescenţilor”, a comentat preşedintele federaţiei, Lise Klaeveness.

Reclamă
Reclamă 4

Poate că această slujbă va fi o componentă a sentinţei sale, caz în care va fi un mare câştig”, a încheiat Klaeveness.

Abia aștept să mă întorc la sport. Fotbalul este încă o parte importantă a vieții mele. Va fi frumos să poți contribui la dezvoltarea unei noi generații de jucători„, a spus şi Carew, prin intermediul unui comunicat, potrivit dn.no.

John Carew a jucat în cariera sa la Valerenga, Rosenborg, Valencia, AS Roma, Besiktas, Olympique Lyon, Aston Villa sau West Ham United. A adunat 91 de selecţii în echipa naţională a Norvegiei, pentru care a marcat 24 de goluri.

Reclamă

Carew a câştigat La Liga cu Valencia, în 2002. Cu un an înainte a jucat finala Ligii Campionilor cu „liliecii”. A fost desemnat de trei ori cel mai bun jucător norvegian al anului (2005, 2007, 2008).

Boris Becker a dat lovitura

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare! Becker se va întoarce la Eurosport, în calitate de consultant pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, a anunţat postul de televiziune.

Condamnat la sfârşitul lunii aprilie de justiţia engleză la doi ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiuni financiare, fostul nr.1 mondial a fost eliberat pe 15 decembrie, după opt luni de detenţie şi a fost expulzat din Regatul Unit.

Avocatul său a explicat că Becker, acum în vârstă de 55 de ani, „şi-a ispăşit pedeapsa” şi „nu face obiectul niciunei restricţii penale în Germania”.

Sunt încântat că Boris Becker se întoarce la echipa noastră Eurosport pentru Australian Open. Din 2017, Boris este parte integrantă a transmisiunilor de tenis de la Eurosport”, a declarat Jochen Gundel, unul dintre managerii filialei germane a Warner Bros Discovery, compania-mamă a canalului.

Câştigător a şase turnee de Grand Slam în carieră (Wimbledon în 1985, 1986 şi 1989, US Open în 1989 şi Australian Open în 1991 şi 1996), Becker, care a ajuns pe primul loc în clasamentul mondial în 1991, va avea intervenţii la Eurosport. În fiecare dimineaţă şi după sesiunile nocturne ale Australian Open (16-29 ianuarie).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și