Închide meniul

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2023, 17:51 / Actualizat: 3 ianuarie 2023, 20:08

Reclamă
Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare / Profimedia Images

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare! Becker se va întoarce la Eurosport, în calitate de consultant pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, a anunţat, marţi, postul de televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condamnat la sfârşitul lunii aprilie de justiţia engleză la doi ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiuni financiare, fostul nr.1 mondial a fost eliberat pe 15 decembrie, după opt luni de detenţie şi a fost expulzat din Regatul Unit.

Avocatul său a explicat că Becker, acum în vârstă de 55 de ani, „şi-a ispăşit pedeapsa” şi „nu face obiectul niciunei restricţii penale în Germania”.

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare

„Sunt încântat că Boris Becker se întoarce la echipa noastră Eurosport pentru Australian Open. Din 2017, Boris este parte integrantă a transmisiunilor de tenis de la Eurosport”, a declarat Jochen Gundel, unul dintre managerii filialei germane a Warner Bros Discovery, compania-mamă a canalului.

Câştigător a şase turnee de Grand Slam în carieră (Wimbledon în 1985, 1986 şi 1989, US Open în 1989 şi Australian Open în 1991 şi 1996), Becker, care a ajuns pe primul loc în clasamentul mondial în 1991, va avea intervenţii la Eurosport. în fiecare dimineaţă şi după sesiunile nocturne ale Australian Open (16-29 ianuarie).

Reclamă

Boris Becker, dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost eliberat din închisoare

Boris Becker a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost eliberat din închisoare. Prietenul lui Ion Ţiriac a stat 231 de zile după gratii, perioadă în care a trecut prin momente teribile.

„Am învăţat o lecţie. O lecţie foarte costisitoare. Foarte dureroasă„, a afirmat starul german, triplu câştigător al turneului de la Wimbledon, pentru canalul de televiziune Sat.1. Acesta este primul interviu de la ieşirea sa din detenţie, săptămâna trecută, după opt luni de închisoare în Regatul Unit.

„Desigur că am fost vinovat. Ani de zile am făcut greșeli, am avut prieteni falși. Acest timp petrecut în închisoare m-a adus înapoi„, a recunoscut sextuplul câştigător de turnee de Grand Slam, potrivit agerpres.ro. În cursul procesului său, el a pledat naivitatea sau eroarea de judecată. Dar Curtea a criticat dur lipsa sa de remuşcare pentru ce a făcut.

Reclamă 4 / 0/3

„În închisoare eşti nimeni. Nu eşti decât un număr. Al meu era A2923EV„, a adăugat el, precizând că s-a temut de multe ori pentru viaţa lui, în special atunci când un deţinut l-a ameninţat cu moartea, înainte ca „alţi deţinuţi” să intervină.

„Voi păstra legătura cu unii dintre prizonieri. Aveam nevoie unul de altul. Ne-am susținut cu adevărat unul pe celălalt„, a spus Becker, „copilul de suflet” al lui Ion Ţiriac, potrivit thesun.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și