Închide meniul

Lyon şi Angers, calificate în optimile Cupei Franţei! Spectacol total, în exclusivitate în AntenaPLAY. Rezultatele zilei, AICI

Sebastian Cristian Publicat: 21 ianuarie 2023, 23:39

Reclamă
Lyon şi Angers, calificate în optimile Cupei Franţei! Spectacol total, în exclusivitate în AntenaPLAY. Rezultatele zilei, AICI

Cupa Franței, în AntenaPLAY

Jucătorii de la Angers, în timpul unui meci / Profimedia

Lyon a învins-o cu 3-0 pe Chambery și s-a calificat în optimile Cupei Franţei Angers s-a impus şi ea în partida cu FCOSK! Spectacolul total, în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru partide din Cupa Franţei au fost transmise astăzi pe AntenaPLAY, cât şi în format live score, pe AS.ro. Ziua de fotbal s-a încheiat cu meciul dintre FCOSK şi Angers, partidă câştigată de gazde cu 1-0.

Angers şi Lyon, calificate în optimile Cupei Franţei

Rezultatele zilei din Cupa Franţei: 

Final! Angers s-a calificat în optimile Cupei Franţei, graţie succesului la limită de pe terenul celor de la FCOSK!

Min 16: FCOSK 06 – Angers 0-1: Blazic a înscris pentru oaspeți după un corner.

Reclamă

Min 1: A început meciul.

Toulouse – Ajaccio 2-0

Final de meci! Toulouse s-a impus cu 2-0 și s-a calificat în optimile Cupei Franței.

Min 69: Toulouse – Ajaccio 2-0! Rafael Rataeo a dublat avantajul gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Min 66: Toulouse – Ajaccio 1-0! Zakaria Aboukhlal a deschis scorul pentru gazde.

Min 1: A început meciul.

Chambery – Lyon 0-3

Final de meci! Lyon s-a impus cu 3-0 și s-a calificat cu

Min 67: Chambery – Lyon 0-3! Alexandre Lacazette a semnat hat-trickul!

Min. 33. Chambery – Lyon 0-2! Alexandre Lacazette a făcut „dubla” pentru echipa sa!

Min 11: Chambery – Lyon 0-1! Alexandre Lacazette a marcat pentru OL!

Min 1: A început meciul Chambery – Lyon!

Reclamă

VEZI SPECTACOLUL DIN CUPA FRANȚEI ÎN EXCLUSIVITATE LA ANTENA PLAY, AICI

Cupa Franţei, în AntenaPLAY – programul complet al meciurilor

Sâmbătă 21 ianuarie

Duminică 22 ianuarie

Luni 23 ianuarie

Cupa Franţei se vede în AntenaPLAY

Messi, Mbappe şi Neymar aduc fotbalul-spectacol la AntenaPLAY. Primele meciuri din Cupa Franței vor fi în direct chiar în acest weekend. Cele mai bune echipe ale Franţei, PSG, Lyon, Olympique Marseille sau Lille, luptă pentru al doilea cel mai important trofeu din Hexagon, iar cele mai tari goluri şi ocazii pot fi văzute în AntenaPLAY.

De asemenea, pe AS.ro, puteţi urmări desfăşurarea LIVE a partidelor şi veţi vedea şi golurile favoriţilor. Mbappe promite performanţa pe care a făcut-o şi în sezonul precedent, când a marcat 5 goluri.

Faptul că PSG va garanta spectacolul este scos în evidenţă de recordul de trofee ale Cupei Franţei câştigate (14). Competiţia este însă şi una a surprizelor, în stagiunea precedentă fiind câştigată de Nantes.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și