Închide meniul

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Pintilii: „Dacă nu ai licență, cum vrei să antrenezi? Numai în România se poate!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2023, 19:14

Reclamă
Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Pintilii: „Dacă nu ai licență, cum vrei să antrenezi? Numai în România se poate!

Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci al lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a criticat situația antrenorilor fără licență PRO din Liga 1. „Bursucul” crede că antrenorii fără acte în regulă trebuie să fie interziși în competiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 1, sunt mai mulți antrenori fără licență PRO, precum Mihai Pintilii, la FCSB, sau Marius Croitoru, la FC Argeș.

Dan Petrescu a criticat situația antrenorilor fără licență PRO

„Pe toată planeta asta, toți antrenorii au școală de antrenori. Mi se pare corect să ai licență dacă vrei să antrenezi. Nu cred că există în lume așa ceva, să antrenezi fără să ai licență.

Pe unde am fost si eu, toți aveau licențe. Dacă nu ai licență, cum vrei să antrenezi? Acum, felul cum se ajunge la obținerea licenței nu mai e problema mea. În opinia mea, trebuie să ai licență.

Numai în România se poate întâmpla asta. Spuneți-mi o altă țară unde se mai întâmplă asta, cei fără licență să stea pe bancă. Dacă ai licență, stai. Dacă nu ai, nu stai. Se fac tot felul de scheme, mi se pare incredibil.

Reclamă

Sunt atâția antrenori cu licență care nu antrenează și stau acasă, iar cei care nu au, antrenează. Nu e corect și normal. Hai să intrăm în normalitate, să antreneze doar cei cu licență”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de sâmbătă.

Mihai Pintilii, în vizorul Comisiei de Disciplină

Comisia de Disciplină a FRF va judeca cazul lui Mihai Pintilii, după sesizarea făcută de Școala Federală de Antrenori. Fostul mijlocaș nu deține licența PRO și nu poate activa oficial pe postul de antrenor al FCSB-ului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și