Închide meniul

Ilie Dumitrescu a „explodat” de nervi când a aflat ce pedeapsă riscă Mihai Pintilii: „E o glumă! Cum adică? Ăsta nu e antrenor!”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 ianuarie 2023, 8:54

Reclamă
Ilie Dumitrescu a „explodat de nervi când a aflat ce pedeapsă riscă Mihai Pintilii: „E o glumă! Cum adică? Ăsta nu e antrenor!

Mihai Pintilii îşi ia adio la postul de antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a „explodat” de nervi când a aflat ce pedeapsă riscă Mihai Pintilii pentru că s-a comportat ca un antrenor principal la FCSB, deși în acte figurează ca delegat al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Disciplină a FRF va judeca cazul lui Mihai Pintilii, după sesizarea făcută de Școala Federală de Antrenori. Fostul mijlocaș nu deține licența PRO și nu poate activa oficial pe postul de antrenor al FCSB-ului.

Ilie Dumitrescu a „explodat” de nervi când a aflat ce pedeapsă riscă Mihai Pintilii: „E o glumă!”

Cu toate acestea, Pintilii a condus antrenamentele roș-albaștrilor în ultima perioadă și a fost prezent la interviurile de la finalul meciurilor. Acum, delegatul clubului lui Gigi Becali riscă o suspendare între 4 și 6 etape din partea Comisiei de Disciplină a Federației.

Ilie Dumitrescu s-a enervat când a aflat ce sancțiune riscă Mihai Pintilii. „Mister” nu înțelege mecanismul din spatele posibilei suspendări a delegatului de la FCSB.

Fostul component al Generației de Aur a amintit că Mihai Pintilii nu este antrenor, iar din acest motiv consideră că investigarea cazului său reprezintă „o glumă proastă”.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, reacție acidă la adresa Comisiei de Disciplină: „Cum să-l suspenzi?”

Ilie Dumitrescu a transmis un mesaj acid la adresa Comisiei de Disciplină, explicând că de multe ori durează luni de zile până când rezolvă cazurile jucătorilor neplătiți de cluburi.

„De ce să suspenzi pe cineva care are un statut foarte clar acolo? E delegatul echipei, nu? Cum să-l suspenzi? Cum adică?

De ce își asumă responsabilitatea Federația sau cine se ocupă de asta pentru ce se întâmplă la un club privat? Dacă acest club privat își asumă să pună delegatul să antreneze echipa… Poftim? Ce reguli?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă tu ai acceptat tacit chestia asta… Cum s-a pronunțat Becali? ‘Dacă regulamentul îmi permite…’. Cum îl suspenzi tu pe Pintilii? Tu suspenzi delegatul echipei? E o glumă asta. E glumă? Suspenzi delegatul echipei că antrenează echipa? Ăsta nu e antrenor. Ne trezim în fiecare zi cu câte o glumă din asta proastă.

El s-a dus acolo, l-am văzut acolo că a luat tabela și a anunțat schimbarea. Comisia asta de Disciplină, când dă un jucător afară și așteaptă 15-20 de luni să-i dea banii, când jucătorii sunt neplătiți, n-au ce să mănânce, sunt vai de capul lor și depun memorii și așteaptă trei-cinci-șapte luni… Nu e tot Comisia asta?

Ăsta e caz local, nu se întâmplă în nicio țară așa ceva. Ești Comisia de Disciplină și suspenzi delegatul echipei că și-a permis să conducă un antrenament.

Asta va fi încheierea judecătorului, motivarea verdictului: delegatul echipei și-a asumat rolul de antrenor principal și trebuie să-i dăm între patru și șase etape, nefiind la prima abatere”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii: „Și un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca FCSB-ului!

Nana Falemi l-a umilit pe Mihai Pintilii. Fostul jucător de la FCSB crede că Pintilii nu poate să câștige titlul fără experiență ca antrenor. Falemi e de părere că Pintilii va pierde vestiarul.

„Ei fac o pregătire dură. În meciuri de pregătire contează cine începe mai devreme pregătirea. Dacă ai o săptămână în plus, contează. La FCSB sunt jucători nou-veniţi, în probe. Mai contează şi mâna antrenorului. În cantonament trebuie să biciuieşti jucătorii, să-i forţezi.

Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta. E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze.

Reclamă

Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege. Îţi spun cum eram noi <<Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?>>. Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor.

După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca FCSB-ului. Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci.

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele”, a spus Nana Falemi, conform orangesport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și