Închide meniul
Foto

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte. Dezvăluirile făcute de omul de afaceri

Reclamă

Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:24

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte. Dezvăluirile făcute de omul de afaceri

Gigi Becali are o căsnicie perfectă cu Luminiţa Becali

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte. Dezvăluirile au fost făcute chiar de patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a făcut o imagine de om vulcanic în spaţiul public. Atunci când FCSB pierde, Gigi Becali lansează atacuri în stânga şi în dreapta. În schimb, în viaţa privată, Becali e cu totul şi cu totul alt om. Gigi Becali îşi iubeşte enorm soţia şi nu ezită să îşi arate afecţiunea în cuplu, ori de câte ori are ocazia.

Cât de des îi spune Gigi Becali soţiei sale că o iubeşte

Totuşi, Gigi Becali a recunoscut în urmă cu câţiva ani că nu îi spune des Luminiţei că o iubeşte. Este şi de înţeles, având în vedere programul încărcat al omului de afaceri.

Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor! O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des”, poveste Gigi Becali, conform evz.ro.

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui

Gigi Becali și Luminița Becali s-au căsătorit în 1994, cu nouă ani înainte ca omul de afaceri să își investească banii în fotbal. Patronul lui FCSB a declarat, cu fiecare ocazie, că este un familist convins și a sărbătorit deja „nunta de argint”.

Reclamă

Puțini sunt cei care știu detalii despre nunta dintre Gigi Becali și Luminița Becali. Cei doi au respectat cu sfințenie obiceiurile machedonilor. Mai mult, chiar Gigi a recunoscut că Luminița este verișoara lui de gradul 3.

Eu nu prea povestesc d-astea, sînt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămîne, familia şi copiii„, a dezvăluit, în trecut, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și