Închide meniul

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui. Dezvăluiri uluitoare despre nunta cu Luminița Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 16:21

Cum a ajuns Gigi Becali să se căsătorească cu verișoara lui. Dezvăluiri uluitoare despre nunta cu Luminița Becali

Luminiţa Becali era verişoara lui Gigi Becali

Sport Pictures via Hepta

Puțini sunt cei care știu detalii despre nunta dintre Gigi Becali și Luminița Becali. Cei doi au respectat cu sfințenie obiceiurile machedonilor. Căsătoria lor ar fi fost aranjată de familii încă de la naștere, anunță wowbiz.ro. Mai mult, chiar Gigi a recunoscut că Lumința este verișoara lui de gradul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a căsătorit cu verișoara lui, Luminița Becali

Eu nu prea povestesc d-astea, sînt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămîne, familia şi copiii„, a dezvăluit, în trecut, Gigi Becali.

Cunoscut a fi o persoană extrem de religioasă, Gigi Becali nu a încălcat nicio regulă bisericească atunci când s-a căsătorit. Nunta între rudele de acest grad este permisă de Biserica Ortodoxă.
Unul dintre artiștii care au cântat la nunta lui Gigi Becali a oferit detalii inedite de la evenimentul care a avut loc în urmă cu 27 de ani.

Momentul în care i-am cântat lui Gigi Becali la nuntă a rămas unul cu totul deosebit. A fost o onoare pentru noi. La machedoni, potrivit tradiției, mireasa face o nuntă cu neamurile din partea ei, mirele la fel, apoi se face masa mare. Pe noi ne-a chemat Luminița Becali să cântăm la nunta ei și, pentru că i-a plăcut, am mers și la nunta cea mare. A fost prima noastră legătură cu lumea bună.

A fost o nuntă extraordinară, unde au venit toți marii fotbaliști, alături de Giovani și Victor Becali. Știu că la eveniment a cântat și Laura Stoica, o voce de înger, Dumnezeu s-o odihnească!„, a mărturisit liderul trupei Pindu, Gigi Simu.

Reclamă

Gigi și Luminița Becali au trei fete. Teodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) și Cristina (20 de ani) sunt cele care vor moșteni o avere uriașă.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Becali vrea să se retragă de tot din viaţa publică şi nu glumeşte când spune că vrea să se retragă la o mănăstire. Latifundiarul din Pipera a anunţat că, pentru moment, familia nu îl susţine în această privinţă.

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Reclamă 4 / 0/3

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani.

Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Numai fiica cea mare a patronului de la FCSB este căsătorită. Teodora Becali s-a măritat cu Mihai Mincu în 2019. Cei doi se ocupă de afacerile lui Gigi Becali și tocmai au dat un „tun” financiar. Fiica latifundiarului din Pipera a vândut un teren de 2 hectare în schimbul sumei uriașe de 4.600.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și