Închide meniul
Foto

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela! Cum arată femeia care i-a sucit mințile fostului jucător de la PSG

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:27

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela! Cum arată femeia care i-a sucit mințile fostului jucător de la PSG

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela!

Shannon de Lima / Instagram

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au despărțit recent, însă atacantul argentinian a trecut repede peste. Jucătorul împrumutat de PSG la Galata s-a refugiat în brațele lui Shannon de Lima, un model din Venezuela.

Mauro Icardi a dat-o uitării pe Wanda Nara! Fotbalistul și-a gășit alinarea în brațele unui model din Venezuela

Shannon de Lima, noua cucerire a lui Icardi a devenit celebră în 2014, atunci când s-a căsătorit cu celebrul cântăreț Marc Anthony. Mariajul a durat numai 2 ani. Ulterior, Shannon a format o relație cu James Rodriguez, ocupând din nou prima pagină a ziarelor mondene. Relația cu starul columbian a durat aproape 4 ani.

În prezent, iubita lui Mauro Icardi are 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, fiind un adevărat influencer.

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi

Wanda Nara (35 de ani) a anunţat în septembrie că divorţează de Mauro Icardi (29 de ani), după ce a intermediat transferul atacantului argentinian de la PSG la Galatasaray. Relaţia dintre ei se răcise încă din luna octombrie a anului trecut, când au apărut acuzaţii de infidelitate.

Reclamă

Wanda Nara a cedat şi a recunoscut că nu mai e loc de împăcare. Se anunţă divorţul anului! Întrebată pe Instagram de cât timp este căsătorită cu Icardi, aceasta a avut o reacţie surprinzătoare: „Am fost nouă ani împreună”

Soţia lui Mauro Icardi a venit imediat cu noi lămuriri, potrivit thesun.co.uk. S-a ferit totuşi să ofere detalii despre despărţire.

„Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și