Închide meniul
Foto

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi: „Este foarte dureros!”. Ce avere au de împărţit după 9 ani de căsnicie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2022, 17:31

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi: „Este foarte dureros!”. Ce avere au de împărţit după 9 ani de căsnicie

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi

Wanda Nara a anunţat că divorţează / Profimediaimages

Wanda Nara (35 de ani) a anunţat că divorţează de Mauro Icardi (29 de ani), după ce a intermediat transferul atacantului argentinian de la PSG la Galatasaray. Relaţia dintre ei se răcise încă din luna octombrie a anului trecut, când au apărut acuzaţii de infidelitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wanda Nara a cedat şi a recunoscut că nu mai e loc de împăcare. Se anunţă divorţul anului! Întrebată pe Instagram de cât timp este căsătorită cu Icardi, aceasta a avut o reacţie surprinzătoare: „Am fost nouă ani împreună”

Wanda Nara a anunţat că divorţează de Mauro Icardi

Soţia lui Mauro Icardi a venit imediat cu noi lămuriri, potrivit thesun.co.uk. S-a ferit totuşi să ofere detalii despre despărţire.

Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri„, a scris Wanda Nara.

Wanda Nara şi Mauro Icardi s-au căsătorit în 2014 şi au împreună doi copii: Francesca şi Isabella. La partaj rămâne de văzut ce se va întâmpla cu averea celor două staruri. Averea lui Mauro Icardi este estimată la aproximativ 90 de milioane de euro, în timp ce Wanda ar avea bunuri a căror valoare este estimată la 8 milioane de euro. Aceştia au şi mai multe proprietăţi, maşini de lux şi afaceri.

Reclamă

Cu scurt timp înainte să apară mesajul categoric al Wandei, Icardi a negat că ar urma să divorţeze. Făcuse public un mesaj primit de la soţia lui: „Vreau să te îmbrăţişez, dar eşti departe

Nu suntem despărțiți. Ea termină acest angajament de muncă pe care și l-a luat în Argentina și, în câteva zile, o vom avea înapoi acasă. Atât copiilor, cât și mie, ne este foarte dor de ea„, a mai spus el.

Mauro Icardi, pe modul „economic” la Galatasaray

Mauro Icardi a ajuns la Galatasaray şi încasează un salariu mai mic cu 4 milioane de euro faţă de cel pe care îl câştiga în perioada când evolua pentru PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Mauro Icardi şi Wanda Nara cheltuiau în jur de 500.000 de euro pe lună, pe vremea când starul argentinian evolua pentru PSG. Aceste detalii sunt dezvăluite de un jurnalist argentinian, citat de mundodeportivo.com, care totodată afirmă că aceşti bani erau alocaţi pentru şcolile private la care mergeau copiii cuplului, cât şi la întreţinerea vilei din Milano.

Icardi a acceptat, odată cu împrumutul la Galatasaray, şi reducerea salariului. Atacantul câştiga 10 milioane de euro la PSG, iar în prezent, parizienii îi mai oferă doar 6 milioane de euro. La această sumă, se mai adaugă şi 750.000 de euro anual oferiţi de turcii pentru care evoluează în acest sezon.

Mauro Icardi şi Wanda Nara au împreună două fetiţe, în vârstă de 7 şi 5 ani.

Wanda Nara l-a părăsit pe Maxi Lopez

În trecut, Wanda Nara a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe primul ei soț, Maxi Lopez, pentru a începe o relație cu Icardi, dar ea a dezmințit imediat. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus, la acea vreme, Nara.

Wanda Nara și Maxi Lopez au trei copii împreună. Valentino Gaston, Constantino și Benedicto. CU Mauro Icardi, Wanda are două fete: Francesca şi Isabella.

Recomandări
  • Wanda Nara şi Mauro Icardi vor divorţa
  • Anunţul făcut de modelul care are doi copii cu atacantul lui Galatasaray

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și