Închide meniul

Academico Viseu – FC Porto 0-3. Calificare facilă pentru „dragoni”, în exclusivitate în AntenaPLAY! FC Porto – Sporting, marea finală din Cupa Ligii Portugaliei

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2023, 23:44

Reclamă
Academico Viseu – FC Porto 0-3. Calificare facilă pentru „dragoni, în exclusivitate în AntenaPLAY! FC Porto – Sporting, marea finală din Cupa Ligii Portugaliei

Taremi este una din piesele de bază de la FC Porto

Profimedia

Academico Viseu – FC Porto 0-3. Calificare facilă pentru „dragoni”, în exclusivitate în AntenaPLAY! FC Porto – Sporting va fi marea finală din Cupa Ligii Portugaliei și va putea fi urmărită în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cealaltă semifinală, Sporting Lisabona s-a impus la limită în partida cu Arouca, scor 2-1.

Academico Viseu – FC Porto 0-3. Calificare facilă pentru „dragoni”, în exclusivitate în AntenaPLAY!

FINAL. Academico Viseu – FC Porto 0-3. Porto câștigă fără emoții și se califică în finala Cupei Ligii Portugaliei. În ultimul act, „dragonii” se vor lupta pentru marele trofeu cu Sporting Lisabona, pe 28 ianuarie (21:45), în exclusivitate în AntenaPLAY.

Min 79. GOOOL FC Porto! Oaspeții fac spectacol! Folha continuă recitalul de goluri al lui FC Porto.

Min 66. GOOOOL FC Porto! Loader a dublat avantajul lui FC Porto!

Reclamă

Min 7. GOOOOL FC Porto! Eustaquio a deschis scorul, din pasa lui Gabriel Veron!

Min 1. A început meciul!

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

FC Porto: Claudio Ramos – Joao Mario, Pepe, Marcano, Wendell – Otavio, Eustaquio, Uribe, Pepe – Loader, Gabriel Veron

Academico Viseu: Gril – Fonseca, Lopes Almeida, Arthur Chaves, Milioransa – Messeguem, Nduwarugira – Quizera, Toro, Ott – Andre Clovis

FC Porto este mare favorită în partida cu Academico Viseu, echipă ce se află pe locul 5 în Liga a 2-a portugheză. FC Porto se află pe locul al treilea în prima Ligă Portugheză, la 5 puncte în spatele liderului Benfica şi la un punct în spatele celor de la Braga.

FC Porto speră la primul ei trofeu al competiției înființate în 2007, la care participă doar echipe din primele două ligi ale Portugaliei. ”Dragonii” au pierdut cele 4 finale disputate anterior (2010, 2013, 2019 și 2020).

În sferturile de finală, FC Porto a trecut de Gil Vicente, scor 2-0, în timp ce Academico Viseu a trecut de Boavista, scor 2-1.

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie

Cupa Ligii Portugaliei | Final FOUR e în AntenaPLAY, pe 24, 25 și 28 ianuarie. Cupa Ligii Portugaliei programează semifinalele și finala competiției la finalul lunii, iar favoritele la câștigarea trofeului sunt FC Porto și Sporting Lisabona, care s-a calificat deja în finală. .

Competiția spectacol a Portugaliei e în direct în AntenaPLAY, iar cele mai tari faze și goluri pot fi găsite și pe AS.ro, precum și cele mai importante știri despre echipele ce vor lupta pentru trofeu.

Reclamă

Dintre cluburile participante la acest Final Four, Sporting Lisabona este echipa cu cele mai multe trofee ale Cupei Ligii Portugaliei (4). Academico Viseu și Arouca nu au prins încă ultimul act al competiției.

La startul Cupei Ligii Portugaliei | Final FOUR iau parte două dintre cele mai mari echipe din istoria Portugalia. Porto a câștigat 30 de titluri de campioană, în timp ce Sporting și-a trecut în palmares 19. Echipa de pe Dragao se poate lăuda și cu două trofee UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și