Închide meniul
EXCLUSIV

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă: „I-a adus chiloți de damă! Poate se dă și cu ruj!”😂😂😂

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 21:03

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă: I-a adus chiloți de damă! Poate se dă și cu ruj!”😂😂😂

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă

Ionel Ganea și Ovidiu Burcă / hepta

Ionel Ganea, fostul internațional român, a avut o declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, în timpul partidei amicale dintre Dinamo și CS Păulești, Vali Lazăr a aruncat două perechi de chiloți spre banca dinamovistă. Cel vizat a fost Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, care se află într-un conflict cu jucătorul celor de la CS Păulești.

Ionel Ganea, declarație hilară după ce Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă

Ionel Ganea a avut o reacție amuzantă, după ce a văzut modul în care Vali Lazăr l-a batjocorit pe Ovidiu Burcă.

„Ce să zic… Ceva o ști Vali Lazăr. I-a adus chiloți de damă, nu de bărbat. Știe el ceva! Poate se dă și cu ruj!”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Vali Lazăr s-a despărțit de Dinamo, la începutul acestui an, după un scandal cu Ovidiu Burcă. La scurt timp, fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, a semnat cu CS Păulești, echipă aflată în Liga 3.

Reclamă

Gabi Tamaș nu este de acord cu gestul lui Vali Lazăr

De cealaltă parte, Gabi Tamaș (39 de ani) „l-a mustrat” pe Vali Lazăr, considerând că gestul acestuia, de la amicalul cu Dinamo, este inadmisibil.

„Şi pe mine m-a luat prin surprindere. Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă aşa ceva. Zic că este prea mult pentru fotbal, e ca şi cum nu respecţi meseria. Nu e vorba de gest, că şi pe mine m-au dat unii afară, m-au luat înapoi, m-au trimis nu ştiu unde, dar n-aş putea să-mi permit să fac un gest aşa cum a făcut el.

Treaba lui, trebuie să îşi asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, cu calităţi. Păcat că alege să facă aceste gesturi”, a spus Gabi Tamaș.

Reclamă 4 / 0/3
  • 49 de ani are Ionel Ganea
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari Vezi toate știrile
Citește și