Închide meniul

Florin Bratu, avertisment pentru Alexi Pitu după transferul la Bordeaux: „E foarte dificil pentru tineri!”

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 21:10

Reclamă
Florin Bratu, avertisment pentru Alexi Pitu după transferul la Bordeaux: „E foarte dificil pentru tineri!

Florin Bratu, avertisment pentru Alexi Pitu după transferul la Bordeaux

Alexi Pitu, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Florin Bratu a avut un avertisment pentru Alexi Pitu, după transferul la Bordeaux. Fostul golgheter al României susţine că tânărului mijlocaş îi va fi foarte greu în Liga a 2-a din Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a fost transferat de Bordeaux de la Farul, în această perioadă de mercato. Francezii au plătit în schimbul tânărului mijlocaş suma de 2 milioane de euro.

Florin Bratu, avertisment pentru Alexi Pitu după transferul la Bodreaux

Florin Bratu a analizat transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux şi a ajuns la conluzia că, deşi campionatul francez este extrem de dificil, tânărul mijlocaş are şanse să se impună datorită tehnicii sale.

Bratu consideră că Pitu are nevoie de răbdare din partea oficialilor francezi pentru a-şi demonstra calităţile.

Totodată, fostul atacant al lui Dinamo a avut şi un sfat pentru Alexi Pitu. Bratu i-a recomandat fostului jucător de la Farul să facă atât faza ofensivă, cât şi fază defensivă.

Reclamă

„În Franța, în liga a doua, campionatul este unul foarte dificil pentru tinerii fotbaliști. O ligă de forță, în care se pune accent pe viteză, dar și pe rigorile tactice. Alexi Pitu este însă un jucător cu tehnică bună, care se poate impune acolo. Sper să aibă răbdare (n.n. Bordeaux) cu el, să îl șlefuiască și mai bine.

Trebuie să facă ambele faze într-un meci. Și eu m-am lovit de asta. Nu mi-a spus nimeni ce mă așteaptă și m-am trezit că fac doar faza ofensivă. N-a fost în regulă și am muncit mult”, a declarat Florin Bratu, pentru prosport.ro.

Noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux! Anunţul lui Victor Becali

Victor Becali a dezvăluit noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux. Impresarul susţine că în cazul în care echipa va promova, se va modifica şi înţelegerea pe care fostul jucător de la Farul o are în Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali a declarat că are încredere în calităţile lui Alexi Pitu, fiind convins că mijlocaşul se va impune la gruparea din Liga a 2-a din Franţa. Totodată, acesta a dezvăluit că fostului jucător de la Farul i se va îmbunătăţi contractul în cazul în care echipa va promova la finalul stagiunii.

„Da (n.r. 2 mil de euro). A fost primit foarte bine. Un băiat născut în occident, în Germania. E normal să existe probleme de adaptare. Este un fotbal puternic și sperăm să se adapteze cât mai repede. Dacă echipa promovează, contractul său se îmbunătățește. Se schimbă de la an la an.

Mulți spuneau de Moruțan că s-a dus într-un campionat puternic. S-a adaptat și are evoluții foarte bune. Eu cred că Pitu poate, dar sigur nu putem să știm. Are calități bune pentru un campionat puternic ca cel de acolo. Timpul ne va demonstra”, a declarat Victor Becali, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și