Închide meniul

Noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux! Anunţul lui Victor Becali: „Se schimbă de la an la an!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 18:43

Noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux! Anunţul lui Victor Becali: „Se schimbă de la an la an!

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Alexi Pitu / Twitter

Victor Becali a dezvăluit noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux. Impresarul susţine că în cazul în care echipa va promova, se va modifica şi înţelegerea pe care fostul jucător de la Farul o are în Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a fost prezentat joi la noua sa echipă, Bordeaux. Mijlocaşul a fost transferat de la Farul în schimbul sumei de 2 milioane de euro.

Noi detalii despre contractul lui Alexi Pitu la Bordeaux. Anunţul lui Victor Becali

Victor Becali a declarat că are încredere în calităţile lui Alexi Pitu, fiind convins că mijlocaşul se va impune la gruparea din Liga a 2-a din Franţa. Totodată, acesta a dezvăluit că fostului jucător de la Farul i se va îmbunătăţi contractul în cazul în care echipa va promova la finalul stagiunii.

„Da (n.r. 2 mil de euro). A fost primit foarte bine. Un băiat născut în occident, în Germania. E normal să existe probleme de adaptare. Este un fotbal puternic și sperăm să se adapteze cât mai repede. Dacă echipa promovează, contractul său se îmbunătățește. Se schimbă de la an la an.

Mulți spuneau de Moruțan că s-a dus într-un campionat puternic. S-a adaptat și are evoluții foarte bune. Eu cred că Pitu poate, dar sigur nu putem să știm. Are calități bune pentru un campionat puternic ca cel de acolo. Timpul ne va demonstra”, a declarat Victor Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Alexi Pitu, prezentat oficial la Bordeaux! Ce au scris francezii despre jucătorul vândut de Gică Hagi

Alexi Pitu a avut parte de o prezentare spectaculoasă la noua echipă. Francezii au scris un mesaj în limba română pentru jucătorul format la academia lui Gică Hagi.

„Bun venit, Alexi!”, a fost mesajul publicat de Bordeaux la finalul videoclipului de prezentare.

Francezii s-au arătat extrem de bucuroși după transferul lui Alexi Pitu. Cei de la Bordeaux au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului mijlocaș:

Reclamă 4 / 0/3

„FC Girondins de Bordeaux este bucuroasă să anunțe sosirea lui Alexi Pitu de la Farul Constanța. Internaționalul român a semnat un contract valabil pe 4 ani și jumătate. El va juca la echipa noastră până în iunie 2027.

Născut la Karlsuhe în Germania, Alexi Pitu deține și naționalitate germană și română. Jucătorul a fost format în România, la școala de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Un jucător versatil pe faza ofensivă, Alexi Pitu poate evolua pe benzi, în centrul atacului, precum și ca mijlocaș ofensiv. El are o tehnică bună, un joc de pase precis și o viziune clară în teren.

Clubul nostru este foarte fericit să aibă un jucător atât de promițător și să poată conta pe el în următorii ani.

Bine ai venit la Girondins de Bordeaux, Alexi!”, au scris cei de la Bordeaux, pe site-ul oficial al clubului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și