Închide meniul

Scandal monstru la CS Dinamo! Un jucător a fost bătut de Dănuţ Lupu: „Mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu!”

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 19:44 / Actualizat: 9 februarie 2023, 14:48

Reclamă
Scandal monstru la CS Dinamo! Un jucător a fost bătut de Dănuţ Lupu: „Mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu!

Dănuţ Lupu, declaraţii surprinzătoare înainte de Rapid - Dinamo

Dănuţ Lupu, în timpul unui meci / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Scandal monstru în vestiarul lui CS Dinamo, după ce un jucător a povestit cum a fost bătut de Dănuţ Lupu. Adrian Dorobanţu a povestit cum a fost tratat de team-managerul echipei alb-roşii din Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrain Dorobanţu a fost transferat de CS Dinamo la începutul sezonului acesta. De-a lungul carierei, mijlocaşul de 23 de ani a mai evoluat la formaţii precum Voluntari, şi Foresta Suceava.

Dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui CS Dinamo, după ce un jucător a fost bătut de Dănuţ Lupu

Adrian Dorobanţu a declarat că Dănuţ Lupu a avut un comportament uluitor la adresa sa. Concret, fostul internaţional român l-ar fi bătut şi agresat verbal pe jucător.

Totul a pornit de la faptul că Dănuţ Lupu i-a prorpus rezilierea contractului lui Adrian Dorobanţu, iar jucătorul a refuzat, pentru că nu a primit niciun motiv.

În urmă cu două zile, a început totul. Am fost sunat de către team-managerul echipei, Dănuț Lupu, să îmi spună să nu mă mai prezint la antrenamente, pentru că decizia antrenorului este că nu se mai poate baza pe mine. I-am cerut un motiv, l-am întrebat de ce, nu mi-a dat un motiv anume, mi-a spus că asta este decizia antrenorului și că trebuie să o respect, să mă prezint la sediul clubului și să semnez rezilierea. I-am spus că nu semnez nimic, că mai am contract șase luni. Dânsul mi-a zis să îmi caut echipă, că sunt jucător bun, m-a luat cu vrăjeală.

Reclamă
Reclamă 4

Am ajuns la antrenament în ziua următoare, m-a pus să mă schimb într-un alt vestiar față de ceilalți colegi. Antrenorul nu m-a băgat în seamă, dânsul nu a fost la teren, am fost pus să alerg pe scările stadionului din «Ștefan cel Mare».

„M-a călcat şi m-a lovit cu piciorul!”

Astăzi, am avut parte de același tratament. Am ajuns la teren, antrenor nu aveam, am fost pus să mă schimb în altă parte, până a venit dânsul. Dânsul a intrat în vestiar. Eu am făcut o notificare prin AFAN cum că vreau motivul și vreau să mi se creeze condiții să îmi duc la bun sfârșit contractul de activitate sportivă. Dânsul a intrat furios, plin de nervi, a început să mă înjure, mai exact de morți, a zis că dă în mine.

Până la urmă a și dat, m-a scuipat, m-a bruscat, mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu, mi-a spus că mă face să mă las de fotbal, mi-a spus că o să pună oameni să mă bată pe stradă, să am grijă pe unde merg. Numai amenințări, numai chestii de genul și crede-mă că în momentul de față chiar îmi vine să plâng și chiar mi-e frică să mă prezint mâine la antrenamentul echipei, cine știe ce voi păți…

Reclamă

(n.r. Cum te-a lovit?) Tertipuri: m-a călcat, m-a împins. Cred că aștepta să ripostez ca să aibă de ce să se lege. Am doi martori, doi colegi care au fost de față. În secunda doi, colegii mi-au spus: «Nu reacționa, schimbă-te și hai să mergem că cine știe cine ne așteaptă afară».

Mi-a pus o hârtie în față, cu programul de antrenament pe care îl voi avea, mi-a luat mâna, mi-a pus pixul în mână și mi-a spus: «Semnează!» și i-am zis că nu semnez nimic, că este o decizie unilaterală pe care nu sunt obligat să o semnez. A vrut să dea în mine, s-a oprit și după m-a călcat, m-a lovit cu piciorul efectiv. Am piciorul vânăt, roșu”, a declarat Adrian Dorobanţu, pentru prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și