Închide meniul
EXCLUSIV

Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo: „La ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus nimic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 20:40

Reclamă
Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo: La ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus nimic!”

Dănuț Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi

Dănuț Lupu/hepta

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor din „Ștefan cel Mare”, în „războiul” cu fotbaliștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele trecute, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, deoarece nu și-au mai primit salariile de două luni. Iar, astăzi, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit în termeni duri despre elevii săi.

Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo

Dănuț Lupu susține că șefii lui Dinamo au fost indulgenți cu Ovidiu Burcă, având în vedere rezultatele pe care le-a avut echipa sub comanda sa. Motiv pentru care, în opinia lui Lupu, antrenorul din „Ștefan cel Mare” a ales să fie de partea conducerii, în „războiul” cu jucătorii.

„Nu cred că îi convine nimănui situația în care s-a ajuns. Până la urma urmei, nu cred că au ce face. Atâta timp cât nu reușești să aduci un sponsor sau un om cu bani lângă tine, e greu să susții o echipă, oricât de mult și-ar dori și DDB-ul. Până la urma urmei, cu toată stima și respectul pentru ei, nu cred că vor reuși să țină singuri o echipă de talia lui Dinamo.

Chiar nu vreau să intru într-un conflict cu Burcă, nici nu îl cunosc, nici nu mă interesează… De-a lungul carierei, am avut niște antrenori care țineau cu jucătorii, nici de cum cu conducerea. E alegerea fiecărui antrenor să țină cu cine vrea.

Reclamă
Reclamă

Nu sunt de acord cu acest mod de a aborda situația, fiindcă am învățat și eu, de-a lungul anilor, că antrenorii o să rămână cu jucătorii, pentru ca acei jucători să dea totul pentru tine. Atâta timp cât tu nu-i susții, nici ei nu o să te susțină pe tine.

Poate Burcă a urmărit să fie alături de conducere și nicidecum de jucători. Poate el consideră că l-au ținut conducătorii antrenor, până acuma, la acea echipă. Conducătorii l-au adus, conducătorii l-au ținut până acuma! Hai să fim sinceri, la ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus niciodată nimic.

Fiecare își clădește un nume și își face meseria cum consideră. El a ales să țină cu conducătorii. Nu știu cât vor mai fi implicați domnul Iacob și domnul Zăvăleanu în fotbal, ca să poți să spui că îl vor mai pune antrenor la o echipă”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Dănuț Lupu: „Va fi o ruptură între antrenor și jucători!”

„Sută la sută va fi o ruptură între antrenor și jucători, pentru că e greu, atâta timp cât ai copii acasă, ai familie… Îmi doresc din tot sufletul o minune să reușească să găsească pe cineva, să aibă puterea financiară să-i susțină. Altfel, eu cred că va fi aproape imposibil să reziste”, a mai spus Dănuț Lupu.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”

0:10

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55 29 aug.

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49 29 aug.

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46 29 aug.

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupa Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38 29 aug.

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupa Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 5 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și