Închide meniul
EXCLUSIV

Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo: „La ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus nimic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 20:40

Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo: La ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus nimic!”

Dănuț Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi

Dănuț Lupu/hepta

  • Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo

Dănuț Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor din „Ștefan cel Mare”, în „războiul” cu fotbaliștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele trecute, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, deoarece nu și-au mai primit salariile de două luni. Iar, astăzi, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit în termeni duri despre elevii săi.

Dănuț Lupu știe de ce Ovidiu Burcă a ales să fie de partea conducătorilor lui Dinamo

Dănuț Lupu susține că șefii lui Dinamo au fost indulgenți cu Ovidiu Burcă, având în vedere rezultatele pe care le-a avut echipa sub comanda sa. Motiv pentru care, în opinia lui Lupu, antrenorul din „Ștefan cel Mare” a ales să fie de partea conducerii, în „războiul” cu jucătorii.

Reclamă

„Nu cred că îi convine nimănui situația în care s-a ajuns. Până la urma urmei, nu cred că au ce face. Atâta timp cât nu reușești să aduci un sponsor sau un om cu bani lângă tine, e greu să susții o echipă, oricât de mult și-ar dori și DDB-ul. Până la urma urmei, cu toată stima și respectul pentru ei, nu cred că vor reuși să țină singuri o echipă de talia lui Dinamo.

Chiar nu vreau să intru într-un conflict cu Burcă, nici nu îl cunosc, nici nu mă interesează… De-a lungul carierei, am avut niște antrenori care țineau cu jucătorii, nici de cum cu conducerea. E alegerea fiecărui antrenor să țină cu cine vrea.

Reclamă

Nu sunt de acord cu acest mod de a aborda situația, fiindcă am învățat și eu, de-a lungul anilor, că antrenorii o să rămână cu jucătorii, pentru ca acei jucători să dea totul pentru tine. Atâta timp cât tu nu-i susții, nici ei nu o să te susțină pe tine.

Poate Burcă a urmărit să fie alături de conducere și nicidecum de jucători. Poate el consideră că l-au ținut conducătorii antrenor, până acuma, la acea echipă. Conducătorii l-au adus, conducătorii l-au ținut până acuma! Hai să fim sinceri, la ce rezultate a avut… nimeni nu i-a spus niciodată nimic.

Fiecare își clădește un nume și își face meseria cum consideră. El a ales să țină cu conducătorii. Nu știu cât vor mai fi implicați domnul Iacob și domnul Zăvăleanu în fotbal, ca să poți să spui că îl vor mai pune antrenor la o echipă”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuț Lupu: „Va fi o ruptură între antrenor și jucători!”

„Sută la sută va fi o ruptură între antrenor și jucători, pentru că e greu, atâta timp cât ai copii acasă, ai familie… Îmi doresc din tot sufletul o minune să reușească să găsească pe cineva, să aibă puterea financiară să-i susțină. Altfel, eu cred că va fi aproape imposibil să reziste”, a mai spus Dănuț Lupu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”