Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers! Fiul „Regelui” va fi în lot pentru următorul meci al scoţienilor

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 21:26

Reclamă
Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers! Fiul „Regelui va fi în lot pentru următorul meci al scoţienilor

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi, la ultimul antrenament al lui Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi este în formă maximă la antrenamentele lui Rangers! Fiul „Regelui” va fi în lot pentru următorul meci al scoţienilor, cu St. Johnstone, din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren, la un an de la accidentarea cruntă suferită într-un meci din Cupa Scoţiei. Mijlocaşul de 24 de ani a fost supus unei operaţii şi unui proces de recuperare de lungă durată.

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi a fost surprins într-un videoclip postat de Rangers, de la antrenamente. Fiul „Regelui” pare pregătit să revină pe teren, acesta marcând şi un gol superb la sesiune de pregătire disputată de scoţieni astăzi.

Ianis a finalizat printr-un şut la colţul lung, după ce a preluat cu piciorul stâng şi şi-a driblat un coechipier.

Reclamă

Totodată, antrenorul lui Rangers a anunţat când va reveni Ianis Hagi pe teren. Michael Beale a declarat că internaţionalul român va reveni în lotul echipei la meciul următor din campionat, însă deocamdată nu este pregătit să evolueze ca integralist.

„Ianis Hagi va fi în lot mâine. Nu a mai jucat de un an, sunt încântat să-l am la dispoziție, dar nu e încă pregătit pentru a juca 90 de minute”, a declarat Michael Beale, pentru contul oficial al celor de la Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul care va putea marca revenirea lui Ianis Hagi pe teren se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:00, între Rangers şi St.Johnstone.

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi

Gică Popescu susține că nu știe nimic despre interesul celor de la Galatasaray pentru Ianis Hagi. Însă, este de părere că transferul lui Hagi Jr. la Galatasaray ar reprezenta o mutarea extraordinară, având în vedere performanțele pe care tatăl său le-a avut la formația din Turcia.

„Nu ştiu (n.r. despre transferul lui Ianis Hagi la Galatarasaray). Nu cunosc dacă se vorbeşte de Ianis la Galatasaray pentru că ar fi un lucru extraordinar, ar fi un lucru nemaipomenit să ajungă la echipa la care tatăl său a făcut istorie.

Nu ştiu dacă este adevărat. Lucrul pe care îl interesează pe Ianis Hagi e să revină pe teren. Ieri a jucat un meci şcoală de 40 de minute, a dat gol şi pasă de gol. Pentru el contează să revină pe teren. După aceea, vom vedea”, a declarat GIcă Popescu, pentru digisport.ro.

Jurnaliştii din Turcia au anunţat că Ianis Hagi poate călca pe urmele tatălui său şi poate ajunge la Galatasaray. Turcii anunţă că antrenorul Okan Buruk este cel care îl doreşte cu insistenţă.

„Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier”, anunţă turcii de la karar.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și