Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers! Fiul „Regelui” va fi în lot pentru următorul meci al scoţienilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 21:26

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers! Fiul „Regelui va fi în lot pentru următorul meci al scoţienilor

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi, la ultimul antrenament al lui Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi este în formă maximă la antrenamentele lui Rangers! Fiul „Regelui” va fi în lot pentru următorul meci al scoţienilor, cu St. Johnstone, din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este aproape de revenirea pe teren, la un an de la accidentarea cruntă suferită într-un meci din Cupa Scoţiei. Mijlocaşul de 24 de ani a fost supus unei operaţii şi unui proces de recuperare de lungă durată.

Ianis Hagi, în formă maximă la antrenamentele lui Rangers

Ianis Hagi a fost surprins într-un videoclip postat de Rangers, de la antrenamente. Fiul „Regelui” pare pregătit să revină pe teren, acesta marcând şi un gol superb la sesiune de pregătire disputată de scoţieni astăzi.

Ianis a finalizat printr-un şut la colţul lung, după ce a preluat cu piciorul stâng şi şi-a driblat un coechipier.

Reclamă

Totodată, antrenorul lui Rangers a anunţat când va reveni Ianis Hagi pe teren. Michael Beale a declarat că internaţionalul român va reveni în lotul echipei la meciul următor din campionat, însă deocamdată nu este pregătit să evolueze ca integralist.

„Ianis Hagi va fi în lot mâine. Nu a mai jucat de un an, sunt încântat să-l am la dispoziție, dar nu e încă pregătit pentru a juca 90 de minute”, a declarat Michael Beale, pentru contul oficial al celor de la Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul care va putea marca revenirea lui Ianis Hagi pe teren se va desfăşura sâmbătă, de la ora 17:00, între Rangers şi St.Johnstone.

Gică Popescu a reacționat după ce Galatasaray l-ar fi ochit pe Ianis Hagi

Gică Popescu susține că nu știe nimic despre interesul celor de la Galatasaray pentru Ianis Hagi. Însă, este de părere că transferul lui Hagi Jr. la Galatasaray ar reprezenta o mutarea extraordinară, având în vedere performanțele pe care tatăl său le-a avut la formația din Turcia.

„Nu ştiu (n.r. despre transferul lui Ianis Hagi la Galatarasaray). Nu cunosc dacă se vorbeşte de Ianis la Galatasaray pentru că ar fi un lucru extraordinar, ar fi un lucru nemaipomenit să ajungă la echipa la care tatăl său a făcut istorie.

Nu ştiu dacă este adevărat. Lucrul pe care îl interesează pe Ianis Hagi e să revină pe teren. Ieri a jucat un meci şcoală de 40 de minute, a dat gol şi pasă de gol. Pentru el contează să revină pe teren. După aceea, vom vedea”, a declarat GIcă Popescu, pentru digisport.ro.

Jurnaliştii din Turcia au anunţat că Ianis Hagi poate călca pe urmele tatălui său şi poate ajunge la Galatasaray. Turcii anunţă că antrenorul Okan Buruk este cel care îl doreşte cu insistenţă.

„Galatasaray a urmărit cu mare atenție starea de sănătate a starului român și se pregătește să îl transfere pe Ianis, fiul legendei Gheorghe Hagi. Antrenorul Okan Buruk este cel care insistă pentru transferul fiului fostului său coechipier”, anunţă turcii de la karar.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și