Închide meniul

Marius Șumudică, previziune sumbră pentru FCSB în lupta la titlu: „CFR-ul demonstrează o forță teribilă!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2023, 8:46

Reclamă
Marius Șumudică, previziune sumbră pentru FCSB în lupta la titlu: „CFR-ul demonstrează o forță teribilă!

Marius Șumudică

Marius Șumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

Marius Șumudică a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1 și susține că CFR Cluj este mare favorită la câștigarea trofeului. Antrenorul este uluit de lotul echipei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șumudică crede că CFR-ul este cu un pas în fața urmăritoarelor datorită sumelor uriașe investite de patronul Neluțu Varga în transferuri. „Șumi” susține că, în timpul mandatului său, CFR nu investea în jucători la fel de mult ca în prezent.

Marius Șumudică a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1

„E adevărat că CFR-ul demonstrează o forță teribilă, având în vedere și numărul de transferuri pe care îl face, cred că sunt vreo 35-40 de jucatori, lucru de care eu nu m-am bucurat în momentul când eram la CFR Cluj. Se inveșteste foarte mult, se aduc jucători, văd că jucătorii care vin pleacă repede, se tot schimbă, bravo lor, au această potență financiară.

Au câștigat detașat acest derby cu Farul, vom vedea ce se va întâmpla când nu se mai înjumătățesc punctele, atunci îți mai tremură vreascurile când intri și nu se mai înjumătățesc punctele.

Eu am trăit două astfel de episoade în play off, o dată m-a ajutat Dumnezeu și am iesit campion, cealaltă dată am fost aproape, dar am ieșit pe locul 5″, a spus Marius Șumudică, vineri, la aeroportul din Otopeni.

Reclamă

Mihai Stoica a recunoscut că se teme de CFR Cluj în lupta pentru titlu

Mihai Stoica a declarat că echipa cu care FCSB se va lupta la titlu este CFR Cluj, chiar dacă Farul a petrecut aproape tot campionatul pe prima poziţie în Liga 1. MM este „speriat” de lotul puternic pe care îl are la dispoziţie Dan Petrescu. 

„Nu vreau să subminez puterea niciunei echipe, dar mie îmi e teamă de CFR Cluj în play-off, ştie să joace meciurile alea.

Mă uit la lotul lor şi văd trei atacanţi pe bancă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu 3-0 în fața Farului în ultima rundă, CFR Cluj s-a distanțat la două puncte de echipa lui Gică Hagi, în fruntea clasamentului. FCSB este la șase puncte de rivala din Gruia, pe poziția a patra.

FCSB – Farul, derby-ul etapei în Liga 1

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, din următoarea rundă din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria, având în vedere că trupa sa vine după înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la CFR Cluj.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Aşa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depăşim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Meci dificil, dar şi noi suntem buni. Şi noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni şi sperăm că şi la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Sunt meciuri în care poţi să pierzi, poţi să faci egal sau să câştigi. Cu acest gând mergem, încrezători şi să fim noi. Vrem să credeam o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și