Închide meniul

Mihai Stoica a recunoscut că se teme de CFR Cluj în lupta pentru titlu: „Ştie să joace meciurile astea!”

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 8:50

Reclamă
Mihai Stoica a recunoscut că se teme de CFR Cluj în lupta pentru titlu: „Ştie să joace meciurile astea!

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a recunoscut că se teme de CFR Cluj în lupta pentru titlul de campioană în Liga 1. Managerul general de la FCSB susţine că trupa lui Dan Petrescu are experienţă în meciurile decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o pe Farul în derby-ul etapei cu numărul 22 in Liga 1. Trupa lui Dan Petrescu a urcat pe primul loc în Liga 1, fiind cu şase puncte peste FCSB.

Mihai Stoica a recunoscut că se teme de CFR Cluj în lupta pentru titlu

Mihai Stoica a declarat că echipa cu care FCSB se va lupta la titlu este CFR Cluj, chiar dacă Farul a petrecut aproape tot campionatul pe prima poziţie în Liga 1.

MM este „speriat” de lotul puternic pe care îl are la dispoziţie Dan Petrescu, iar faptul că trei atacanţi au fost rezervă în duelul cu Farul spune multe despre forţa echipei campioane.

„Nu vreau să subminez puterea niciunei echipe, dar mie îmi e teamă de CFR Cluj în play-off, ştie să joace meciurile alea.

Reclamă
Reclamă 4

Mă uit la lotul lor şi văd trei atacanţi pe bancă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB s-a amuzat pe seama lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Burchel a fost deranjat de declarațiile făcute de Mihai Pintili la finalul meciului FC Hermannstadt – FCSB, scor 0-1 și a declarat că va sesiza Comisia de Disciplină.

Reclamă

Mihai Stoica nu a fost impresionat de atitudinea lui Lucian Burchel și i-a dat imediat replica. Managerul general de la FCSB a avut un atac virulent la adresa șefului Școlii de Antrenori de la FRF.

„(n.r. Pintilii e afectat?) Afectat? Niciodată. Avem avocat care se ocupă de asta. Nu e apăsat sau afectat. Era nervos pentru că era meciul şi veneam după perioada asta. Nu e uşor după 2 săptămâni de pregătire.

(n.r. despre Pintilii) M-a mirat pentru că el e foarte calm, m-am distrat. Ne-a explicat după Burchel… (n.r. ironic). Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie!

Habar nu am cine e Burchel, trec pe stradă şi nu ştiu cine e. Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici… Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel”, a declarat MM Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB și susține că formația patronată de Gigi Becali nu mai este interesată de mijlocașul celor de la FC U Craiova. Deoarece echipa roș-albastră nu mai are nevoie, în acest moment, să aducă jucători ofensivi.

„(n.r. Vă interesează Bauza?) Nu. Au fost discuţii. Nu există niciun interes, nu se pune problema. Gigi a spus că ar oferi 6, 7 sute de mii. Cu mine n-a discutat nimeni de Bauza, dacă ne interesează sau nu.

Noi nu avem nevoie de jucători ofensivi. Şi aşa avem o problemă, ieri au stat pe bancă Coman, Omrani şi Cordea. Plus că Bauza e un jucător bun, nu e oarecare, pe care dacă-l iei trebuie să schimbi sistemul”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și