Închide meniul

Leo Strizu, îngrijorat înaintea derby-ului FCSB – Farul! Ce a remarcat antrenorul roș-albaștrilor: „M-am uitat la clasament!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 13:52

Leo Strizu, îngrijorat înaintea derby-ului FCSB – Farul! Ce a remarcat antrenorul roș-albaștrilor: M-am uitat la clasament!”

Leo Strizu,

Leo Strizu, la conferința de presă a lui FCSB / Captură FCSB TV

Leo Strizu s-a arătat îngrijorat înaintea derby-ului FCSB – Farul. Partida din etapa cu numărul 23 din Liga 1 va fi duminică, de la ora 19:00, în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu susține că partida de pe Arena Națională va fi total diferită față de primul meci din 2023, cu Hermannstadt. FCSB a început anul cu o victorie, și s-a impus în deplasarea de la Sibiu la limită, cu scorul de 1-0.

Leo Strizu, îngrijorat înaintea derby-ului FCSB – Farul

Leo Strizu a declarat că următoarele două partide ale FCSB-ului sunt extrem de complicate, însă susține că meciuril cu Farul și CFR Cluj nu sunt decisive în ecuația titlului.

Totodată, tehnicianul cu licență PRO de la FCSB a declarat că Farul este o echipă extrem de puternică pe fază ofensivă, și a observat asta din clasament, deoarece constănțenii au marcat multe goluri.

„Urmează două jocuri, nu decisive, dar importante. Primul meci cu Farul, echipă bună, bine așezată, care nu trebuie să ne păcălească cu ultimele rezultate.

Reclamă

Total va fi alt joc decât ca la Sibiu. Farul este o echipă care atacă, m-am uitat la clasament și am văzut că stau cel mai bine la golurile marcate, deci vor veni să joace.

Valențe foarte bune pe partea ofensivă, trebuie să avem grijă deosebită la mijlocașii și atacanții lor.

Va fi un meci total diferit față de cel de la Sibiu. Echipa este bine, vrem doar victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Mai avem un avantaj, câteva piese mai bune decât are Viitorul sau Farul. Au și experiență, dar și valoare mai bună”, a declarat Leo Strizu, în conferința de presă premergătoare partidei FCSB – Farul.

Gică Hagi le-a pus gând rău celor de la FCSB: „Cu acest gând mergem!”

Gică Hagi a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul, din următoarea rundă din Liga 1. „Regele” îşi doreşte victoria, având în vedere că trupa sa vine după înfrângerea categorică suferită în faţa celor de la CFR Cluj.

Gică Hagi are încredere în echipa sa, şi susţine că jucătorii vor da totul pentru a obţine cele trei puncte pe Arena Naţională.

Gică Hagi a mai spus că FCSB este o echipă extrem de bună, iar meciul va fi unul dificil pentru Farul. Cu toate acestea, „Regele” vrea să obţină cele trei puncte.

„Încă un meci mare cu un adversar foarte, foarte bun. Aşa cum a fost ultimul meci acasă, unde trebuie să ne depăşim să facem bine ambele faze, unde trebuie să dăm ce e mai bun, pentru a spera la un rezultat foarte bun.

Meci dificil, dar şi noi suntem buni. Şi noi putem să facem, în turul campionatului am demonstrat că suntem foarte buni şi sperăm că şi la meciul acesta. Putem spera la acele trei puncte, cu acest gând mergem.

Sunt meciuri în care poţi să pierzi, poţi să faci egal sau să câştigi. Cu acest gând mergem, încrezători şi să fim noi. Vrem să credeam o mentalitate de învingători, aceasta e mentalitatea noastră numărul unu”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și