Închide meniul

Gică Popescu, reacție catastrofală după greșeala de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0: „Am înțeles, e centenar, dar nu așa! Ajunge, asta e sfidare!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 21:01

Reclamă
Gică Popescu, reacție catastrofală după greșeala de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0: Am înțeles, e centenar, dar nu așa! Ajunge, asta e sfidare!”

Gică Popescu, mesaj pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948, cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc de play-off

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, reacție catastrofală după greșeala de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 66 al partidei U Cluj – Rapid, Răzvan Onea l-a doborât pe Dorinel Oancea în careul formației gazdă, însă „centralul” Marian Barbu nu a dictat lovitură de pedeapsă pentru ardeleni.

Gică Popescu, reacție catastrofală după greșeala de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0

Gică Popescu s-a declarat uluit de faptul că U Cluj n-a primit penalty la faza din minutul 66 al partidei cu Rapid. Acesta lasă de înțeles că trupa lui Adrian Mutu ar fi favorizată de arbitri.

„La Rapid poate e cel mai frumos proiect nou din fotbal, dar asta nu dă nimănui dreptul de a-și bate joc de munca altuia.

Știți ce e ciudat? Avem VAR! Cum să nu chemi arbitrul de centru să se uite? Dumnezeule! Am înțeles, e frumos, e centenar, dar nu așa! Ajunge, asta e sfidare!

Reclamă

Ce să facem, să asistăm la greșelile în favoarea Rapidului? Când ai un asemenea arbitraj, ce să faci? Să tăcem toți din gură și să stăm cu capul în pământ?!”, a declarat GIcă Popescu, pentru primasport.ro.

Marius Avram: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate!”

„Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea. Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!

M-a surprins faptul că analiza VAR a fost foarte rapidă. Am tot încercat să le fi găsit o scuză. Ori sunt prieteni și nu vor să se bage unul peste altul… eu le-am mai spus lor, își fac rău singuri dacă nu se ajută.

Reclamă 4 / 0/3

Unii nu înțeleg că a întoarce o fază înseamnă să-l ajuți pe colegul tău, nu să-l îngropi. Aici trebuia să intervină în mod clar, a fost fază evidentă de fault!”, a declarat Marius Avram, fost arbitru FIFA, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și