Închide meniul

Greșeală de arbitraj în U Cluj – Rapid 0-0! Verdictul specialistului: „Ori sunt prieteni, ori nu vor să se bage!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 ianuarie 2023, 22:56

Greșeală de arbitraj în U Cluj – Rapid 0-0! Verdictul specialistului: „Ori sunt prieteni, ori nu vor să se bage!

Greșeală de arbitraj în U Cluj - Rapid 0-0

Faza litigioasă din U Cluj - Rapid / orangesport.ro

Fostul arbitru Marius Avram a semnalizat o greșeală de arbitraj produsă în meciul U Cluj – Rapid 0-0, din etapa a 23-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 66, Universitatea Cluj a cerut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic. Nici oficialii din camera VAR nu au avut vreo reacție. Marius Avram nu înțelege cum s-a putut ca U Cluj să nu primească lovitură de la 11 metri.

Greșeală de arbitraj în U Cluj – Rapid 0-0

Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR. Ei bine, aici, fundașul încearcă să joace mingea. Din cauza terenului nu-și poate controla alunecarea, și cu piciorul stâng, lăsat în spate, îl ia cu fulgi cu tot pe atacantul celor de la U Cluj. Fault evident!

M-a surprins faptul că analiza VAR a fost foarte rapidă. Am tot încercat să le fi găsit o scuză. Ori sunt prieteni și nu vor să se bage unul peste altul… eu le-am mai spus lor, își fac rău singuri dacă nu se ajută.

Unii nu înțeleg că a întoarce o fază înseamnă să-l ajuți pe colegul tău, nu să-l îngropi. Aici trebuia să intervină în mod clar, a fost fază evidentă de fault!”, a spus Marius Avram, conform digisport.ro.

Reclamă

Dugandzic: „Nu-mi vine să cred că în Liga 1 sunt astfel de terenuri!”

Atacantul croat s-a plâns de starea gazonului de pe „Cluj Arena”, care a fost puternic afectat de ninsoarea abundentă dinaintea partidei. Lui Dugandzic nu-i vine a crede ce terenuri de joc sunt în prima ligă din România.

„Nu-mi vine să cred că în prima ligă sunt astfel de terenuri, astea sunt condițiile, cred că un punct de bun. Am fost izolvat, așa a fost să fie meciul ăsta. A fost cam mult noroi, până la genunchi. Așa a fost meciul, nu e unul dintre acele partide în care ataci foarte mult, mergem mai departe, am luat un punct. Cred că putem fii satisfăcuți. Suntem și mai aproape de play-off. Nu am primit gol, nu am fost învinși”, a spus Marko Dugandzic, conform digisport.ro.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În următorul meci, Rapid va juca acasă cu FC Voluntari, în timp ce U Cluj va avea deplasare la FC U Craiova 0-0.

Adrian Mutu, uluit de gazonul din U Cluj – Rapid 0-0

Adrian Mutu a declarat că echpa sa a fost cea care a avut ocaziile mari în partida cu U Cluj. Totodată, tehnicianul giuleştenilor s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena, şi susţine că a fost nevoit să schimbe jocul echipei în funcţie de acest factor.

A fost un tren greu. Noi ca mentalitate, mergem mereu la victorie. În ciuda condiţiilor, am avut ocaziile mai clare. Mă nemulţumeşte rezultatul. Noi mergem mereu la victorie. Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil, nu mai vorbim de tactică, a fost un meci de luptă, de care pe care. Trebuia să fim atenţi şi la pase, că se opreau şi în noroi. Am terminat meciul sănătoşi, am încercat să-l protejez pe Kait, pentru că avea o problemă şi terenul nu-l ajuta.

Am avut ocazii chiar de la începutul meciului, fază imensă cu Dugandzic. Dacă era terenul mai bun, poate marca. Au încercat să-şi facă jocul, felicit adversarul şi pe Sabău. Terenul nu te ajută pe un joc combinativ. A fost o strategie în funcţie de condiţiile pe care le aveam.

Săptămâna asta ajunge şi un jucător. O să vedeţi când o să-l prezinte clubul. Avem un lot omogen. Mentalitatea noastre este de a câştiga”, a declarat Adrian Mutu, la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și