Închide meniul

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 22:50

Reclamă
Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre!

Ionuț Radu, în tricoul lui Auxerre / Profimedia

Ionuț Radu, debut cu înfrângere la Auxerre! Noua formație a portarului român a fost învinsă pe teren propriu de Montpellier, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci în tricoul lui Auxerre a fost cu ghinion pentru Ionuț Radu.

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

După o primă repriză fără gol, Auxerre a cedat inițiativa în repriza secundă, iar Montpellier a înscris de două ori prin Stephy Mavididi, în minutele 62, respectiv 80.

Jurnaliștii francezi i-au acordat lui Radu nota 4, una dintre cele mai mici din echipa sa. După acest meci, situația lui Auxerre rămâne una dificilă. După 20 de meciuri jucate, noua echipă a portarului român este penultima în clasament, cu numai 13 puncte.

După ce nu a reușit să se impună la Inter, formația din Milano l-a împrumutat pe Radu la Cremonese. Nici acolo lucrurile nu au mers prea bine însă. Astfel, Ionuț Radu a ajuns în Ligue 1, unde trebuie să impresioneze pentru a rămâne la Auxerre.

Reclamă

Ionuț Radu s-a „prăbușit” după EURO U21; „Nu și-a mai găsit locul!” Ce a declarat Viorel Moldovan despre internaționalul român

Viorel Moldovan susține că Ionuț Radu nu și-a mai găsit locul, după ce a bifat semifinalele la EURO U21, în 2019, alături de naționala României. Fostul atacant susține că portarul a ieșit din circuitul fotbalului italian, deși a avut o performanță notabilă alături de echipa națională.

Ionuț Radu s-a transferat în această iarnă la Auxerre, în prima ligă din Franța. Portarul a evoluat în prima parte a sezonului la Cremonese, echipă de pe ultimele locuri din Italia.

Viorel Moldovan este reticent cu privire la șansele noii echipe a lui Ionuț Radu de a rămâne în prima ligă din Italia. Fostul internațional susține că portarul român nu poate pune umărul prea mult la salvarea de la retrogradare a lui Auxerre, formația fiind aproape condamnată pentru a ocupa ultimele locuri din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, Viorel Moldovan a declarat că turneul final U21 din 2019 nu a reprezentat o rampă de lansare pentru Ionuț Radu, ba din contră, portarul a fost cedat de Inter la diverse echipe.

„Nu ştiu situaţia portarului titular (n.r. de la Auxerre), dar dacă l-au adus pe Radu, poate au vrut să îi creeze concurenţă.

Este un club de tradiţie, important în fotbalul francez, dar suferă acum şi este una dintre principalele favorite la retrogradare. Nu ştiu cum va ajuta Ionuţ Radu ca şi el a greşit multe.

După Euro U21 nu şi-a mai găsit locul. De aia şi Interul l-a împrumutat de colo-colo. Uşor-uşor a ieşit şi din circuitul fotbalului italian şi a ajuns în Franţa”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Auxerre, noua formație a lui Ionuț Radu, ocupă penultimul loc din Ligue 1. Echipa „tremură” serios în privința rămânerii în Ligue 1, în contextul în care campionatul francez va avea 18 echipe începând cu sezonul viitor, astfel 4 vor retrograda în actuala stagiune.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și