Închide meniul

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 22:50

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre!

Ionuț Radu, în tricoul lui Auxerre / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci în tricoul lui Auxerre a fost cu ghinion pentru Ionuț Radu.

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

După o primă repriză fără gol, Auxerre a cedat inițiativa în repriza secundă, iar Montpellier a înscris de două ori prin Stephy Mavididi, în minutele 62, respectiv 80.

Reclamă

Jurnaliștii francezi i-au acordat lui Radu nota 4, una dintre cele mai mici din echipa sa. După acest meci, situația lui Auxerre rămâne una dificilă. După 20 de meciuri jucate, noua echipă a portarului român este penultima în clasament, cu numai 13 puncte.

După ce nu a reușit să se impună la Inter, formația din Milano l-a împrumutat pe Radu la Cremonese. Nici acolo lucrurile nu au mers prea bine însă. Astfel, Ionuț Radu a ajuns în Ligue 1, unde trebuie să impresioneze pentru a rămâne la Auxerre.

Reclamă

Ionuț Radu s-a „prăbușit” după EURO U21; „Nu și-a mai găsit locul!” Ce a declarat Viorel Moldovan despre internaționalul român

Viorel Moldovan susține că Ionuț Radu nu și-a mai găsit locul, după ce a bifat semifinalele la EURO U21, în 2019, alături de naționala României. Fostul atacant susține că portarul a ieșit din circuitul fotbalului italian, deși a avut o performanță notabilă alături de echipa națională.

Ionuț Radu s-a transferat în această iarnă la Auxerre, în prima ligă din Franța. Portarul a evoluat în prima parte a sezonului la Cremonese, echipă de pe ultimele locuri din Italia.

Viorel Moldovan este reticent cu privire la șansele noii echipe a lui Ionuț Radu de a rămâne în prima ligă din Italia. Fostul internațional susține că portarul român nu poate pune umărul prea mult la salvarea de la retrogradare a lui Auxerre, formația fiind aproape condamnată pentru a ocupa ultimele locuri din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, Viorel Moldovan a declarat că turneul final U21 din 2019 nu a reprezentat o rampă de lansare pentru Ionuț Radu, ba din contră, portarul a fost cedat de Inter la diverse echipe.

„Nu ştiu situaţia portarului titular (n.r. de la Auxerre), dar dacă l-au adus pe Radu, poate au vrut să îi creeze concurenţă.

Este un club de tradiţie, important în fotbalul francez, dar suferă acum şi este una dintre principalele favorite la retrogradare. Nu ştiu cum va ajuta Ionuţ Radu ca şi el a greşit multe.

După Euro U21 nu şi-a mai găsit locul. De aia şi Interul l-a împrumutat de colo-colo. Uşor-uşor a ieşit şi din circuitul fotbalului italian şi a ajuns în Franţa”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Auxerre, noua formație a lui Ionuț Radu, ocupă penultimul loc din Ligue 1. Echipa „tremură” serios în privința rămânerii în Ligue 1, în contextul în care campionatul francez va avea 18 echipe începând cu sezonul viitor, astfel 4 vor retrograda în actuala stagiune.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței
Fotbal extern • 15 mart., 11:58
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat
China a câştigat Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe
Tenis de masă • 25 feb., 15:00
China a câştigat Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe! Competiţia a fost exclusiv în AntenaPLAY
Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz
Ligue 1 • 1 feb., 16:46
Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Portarul a ratat transferul în Arabia Saudită, după ce le-a cerut o avere șeicilor
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring