Închide meniul

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 22:50

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre!

Ionuț Radu, în tricoul lui Auxerre / Profimedia

Ionuț Radu, debut cu înfrângere la Auxerre! Noua formație a portarului român a fost învinsă pe teren propriu de Montpellier, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci în tricoul lui Auxerre a fost cu ghinion pentru Ionuț Radu.

Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre! Ce notă a primit goalkeeper-ul român

După o primă repriză fără gol, Auxerre a cedat inițiativa în repriza secundă, iar Montpellier a înscris de două ori prin Stephy Mavididi, în minutele 62, respectiv 80.

Jurnaliștii francezi i-au acordat lui Radu nota 4, una dintre cele mai mici din echipa sa. După acest meci, situația lui Auxerre rămâne una dificilă. După 20 de meciuri jucate, noua echipă a portarului român este penultima în clasament, cu numai 13 puncte.

După ce nu a reușit să se impună la Inter, formația din Milano l-a împrumutat pe Radu la Cremonese. Nici acolo lucrurile nu au mers prea bine însă. Astfel, Ionuț Radu a ajuns în Ligue 1, unde trebuie să impresioneze pentru a rămâne la Auxerre.

Reclamă

Ionuț Radu s-a „prăbușit” după EURO U21; „Nu și-a mai găsit locul!” Ce a declarat Viorel Moldovan despre internaționalul român

Viorel Moldovan susține că Ionuț Radu nu și-a mai găsit locul, după ce a bifat semifinalele la EURO U21, în 2019, alături de naționala României. Fostul atacant susține că portarul a ieșit din circuitul fotbalului italian, deși a avut o performanță notabilă alături de echipa națională.

Ionuț Radu s-a transferat în această iarnă la Auxerre, în prima ligă din Franța. Portarul a evoluat în prima parte a sezonului la Cremonese, echipă de pe ultimele locuri din Italia.

Viorel Moldovan este reticent cu privire la șansele noii echipe a lui Ionuț Radu de a rămâne în prima ligă din Italia. Fostul internațional susține că portarul român nu poate pune umărul prea mult la salvarea de la retrogradare a lui Auxerre, formația fiind aproape condamnată pentru a ocupa ultimele locuri din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult decât atât, Viorel Moldovan a declarat că turneul final U21 din 2019 nu a reprezentat o rampă de lansare pentru Ionuț Radu, ba din contră, portarul a fost cedat de Inter la diverse echipe.

„Nu ştiu situaţia portarului titular (n.r. de la Auxerre), dar dacă l-au adus pe Radu, poate au vrut să îi creeze concurenţă.

Este un club de tradiţie, important în fotbalul francez, dar suferă acum şi este una dintre principalele favorite la retrogradare. Nu ştiu cum va ajuta Ionuţ Radu ca şi el a greşit multe.

După Euro U21 nu şi-a mai găsit locul. De aia şi Interul l-a împrumutat de colo-colo. Uşor-uşor a ieşit şi din circuitul fotbalului italian şi a ajuns în Franţa”, a declarat Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Auxerre, noua formație a lui Ionuț Radu, ocupă penultimul loc din Ligue 1. Echipa „tremură” serios în privința rămânerii în Ligue 1, în contextul în care campionatul francez va avea 18 echipe începând cu sezonul viitor, astfel 4 vor retrograda în actuala stagiune.

Recomandări
  • Ionuț Radu, debut cu stângul la Auxerre!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și