Închide meniul

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2023, 13:33

Reclamă
Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

Daniel Onescu a fost condamnat la închisoare

Daniel Onescu a fost condamnat la închisoare / Profimedia

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru viol. Daniel Onescu (29 de ani), împreună cu 4 foști coechipieri, au fost găsiți vinovați pentru că au abuzat sexual o tânără de 20 de ani, în ianuarie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La trei ani după deschiderea procesului, cei 5 fotbaliști au fost condamnați la 6 ani de închisoare, potrivit larena.it.

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru viol

La vremea respectivă, Daniel Onescu era legitimat la clubul Virtus Verona, în liga a 3-a din Italia. Ceilalți 4 jucători condamnați la închisoare sunt italienii Stefano Casarotto (26 de ani), Gianni Manfrin (29 de ani), Edoardo Merci (23 de ani) și argentinianul Santiago Visentin (23 de ani). La vremea respectivă, cu toții evoluau la aceeași echipă din Italia.

Potrivit presei din Peninsulă, românul a fost singurul care nu a luat parte propriu-zis la abuzul sexual. În schimb, Daniel Onescu a fost cel care a filmat violul.

Agresiunea sexuală în grup, în care a fost implicat și românul Daniel Onescu, a avut loc în noaptea dintre 18 și 19 ianuarie 2020.

Reclamă

Tânăra a declarat în fața autorităților că a mers la apartamentul unuia dintre cei 5 fotbaliști, cu care era colegă de școală, iar acolo i-a găsit și pe ceilalți 4. Femeii i s-ar fi dat băuturi alcoolice pentru a ajunge în stare de ebrietate, apoi ar fi fost supusă unui act sexual fără consimțământ.

Tânăra abuzată a depus plângere la poliție, iar doi ani mai târziu cei 5 indivizi au fost găsiți vinovați pentru viol. Procuroarea Elisabetta Labate ceruse 6 ani de închisoare pentru fiecare dintre cei 5, iar pe 31 ianuarie 2023 pedeapsa a fost aprobată. Cei 5 fotbaliști au atacat decizia în instanță.

Cine este Daniel Onescu, românul din Italia condamnat la închisoare pentru viol

Daniel Onescu este un fotbalist român în vârstă de 29 de ani, născut la Hațeg. El evoluează pe postul de mijlocaș central, iar de-a lungul carierei a fost legitimat doar la echipe din ligile inferioare din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Onescu a jucat la Belluno, Rimini, Grosseto, Andria, Catanzaro, Bisceglie, Virtus Verona, Paganese și Dolomiti.

150.000 de euro este cota actuală de piață a lui Daniel Onescu, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și