Închide meniul

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2023, 13:33

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

Daniel Onescu a fost condamnat la închisoare

Daniel Onescu a fost condamnat la închisoare / Profimedia

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru viol. Daniel Onescu (29 de ani), împreună cu 4 foști coechipieri, au fost găsiți vinovați pentru că au abuzat sexual o tânără de 20 de ani, în ianuarie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La trei ani după deschiderea procesului, cei 5 fotbaliști au fost condamnați la 6 ani de închisoare, potrivit larena.it.

Un fotbalist român din Italia a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru viol

La vremea respectivă, Daniel Onescu era legitimat la clubul Virtus Verona, în liga a 3-a din Italia. Ceilalți 4 jucători condamnați la închisoare sunt italienii Stefano Casarotto (26 de ani), Gianni Manfrin (29 de ani), Edoardo Merci (23 de ani) și argentinianul Santiago Visentin (23 de ani). La vremea respectivă, cu toții evoluau la aceeași echipă din Italia.

Potrivit presei din Peninsulă, românul a fost singurul care nu a luat parte propriu-zis la abuzul sexual. În schimb, Daniel Onescu a fost cel care a filmat violul.

Agresiunea sexuală în grup, în care a fost implicat și românul Daniel Onescu, a avut loc în noaptea dintre 18 și 19 ianuarie 2020.

Reclamă

Tânăra a declarat în fața autorităților că a mers la apartamentul unuia dintre cei 5 fotbaliști, cu care era colegă de școală, iar acolo i-a găsit și pe ceilalți 4. Femeii i s-ar fi dat băuturi alcoolice pentru a ajunge în stare de ebrietate, apoi ar fi fost supusă unui act sexual fără consimțământ.

Tânăra abuzată a depus plângere la poliție, iar doi ani mai târziu cei 5 indivizi au fost găsiți vinovați pentru viol. Procuroarea Elisabetta Labate ceruse 6 ani de închisoare pentru fiecare dintre cei 5, iar pe 31 ianuarie 2023 pedeapsa a fost aprobată. Cei 5 fotbaliști au atacat decizia în instanță.

Cine este Daniel Onescu, românul din Italia condamnat la închisoare pentru viol

Daniel Onescu este un fotbalist român în vârstă de 29 de ani, născut la Hațeg. El evoluează pe postul de mijlocaș central, iar de-a lungul carierei a fost legitimat doar la echipe din ligile inferioare din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Onescu a jucat la Belluno, Rimini, Grosseto, Andria, Catanzaro, Bisceglie, Virtus Verona, Paganese și Dolomiti.

150.000 de euro este cota actuală de piață a lui Daniel Onescu, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
  • Daniel Onescu a fost condamnat la 6 ani de închisoare, pentru viol
  • Fotbalistul român a filmat abuzul sexual la care au luat parte alți 4 coechipieri

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și