Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali: „Fiecare să-și vadă de treaba lui, noi de insolvență, Becali de antrenorat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 20:34

Reclamă
Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali: Fiecare să-și vadă de treaba lui, noi de insolvență, Becali de antrenorat!”

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a avut o replică devastatoare pentru Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, Gigi Becali a vorbit despre ceea ce ar trebui să facă Dinamo pentru a scăpa de datorii.

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Răzvan Zăvăleanu l-a contrat pe Gigi Becali, spunând, în mod ironic, că ar trebui să-și vadă de antenorat și să nu-l mai intereseze problemele de la Dinamo.

„Eu sunt pe specializare, fiecare sa-și vadă de treaba lui. Noi, de insolvență, Gigi Becali, de antrenorat. Și să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, că intrăm pe teren minat.

El are experiență vastă cu insolvența, pentru că nu am văzut multe societăți ca Avicola Iași, care să fie de 13 ani în insolvență. De ce nu a aplicat acolo soluția pe care ne-a dat-o nouă?

Reclamă

Pur teoretic, soluția ar fi extraordinară, dar poate se înscrie el în DDB si sa aducă bani. Eu îi mulțumesc pentru grija pe care o are pentru Dinamo, convins de bunele sale intenții. Să faci politica DDB de la distanță, e ușor. Oamenii ăștia din DDB, care sunt cu familiile lor, nu au bani să aducă

Soluția e aceeași ca și cea de la debutul acestei proceduri de insolvență, găsirea unui investitor care are de unde să aducă bani și să suporte cheltuielile unei asemena companii.

Clubul are un plan de reorganizare, doar că sumele sunt destul de mari. Probabilitatea să se rezolve este să se aprobe modificarea planului de reorganizare, pentru că automat scad datoriile.

Reclamă 4 / 0/3

Este un apel pe rol, încă nu am primit termen. Oricare variantă susceptibilă de a rezolva problemele echipei este de luat în considerare, fie că vorbim de apel, fie de modificarea planului de reorganizare.

Nu știu dacă vor fi ambele în același timp. Teoretic, e posibil și ambele, dar și unul dintre ele. Nu putem vorbi despre colaps. Orice companie în insolvență e cu sabia deasupra capului, dar nu e cazul lui Dinamo atâta timp cât suporterii fac eforturi majore și susțin în contintare activitatea echipei”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata.

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a spus Gigi Becali.

  • 8 este locul ocupat de Dinamo în Liga 2
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și