Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali: „Fiecare să-și vadă de treaba lui, noi de insolvență, Becali de antrenorat!”

De Cosmin Olteanu
Publicat: 1 februarie 2023, 20:34

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a avut o replică devastatoare pentru Gigi Becali.

Reclamă
Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali: Fiecare să-și vadă de treaba lui, noi de insolvență, Becali de antrenorat!”

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Astăzi, Gigi Becali a vorbit despre ceea ce ar trebui să facă Dinamo pentru a scăpa de datorii.

Reclamă

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Răzvan Zăvăleanu l-a contrat pe Gigi Becali, spunând, în mod ironic, că ar trebui să-și vadă de antenorat și să nu-l mai intereseze problemele de la Dinamo.

Reclamă

„Eu sunt pe specializare, fiecare sa-și vadă de treaba lui. Noi, de insolvență, Gigi Becali, de antrenorat. Și să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, că intrăm pe teren minat.

El are experiență vastă cu insolvența, pentru că nu am văzut multe societăți ca Avicola Iași, care să fie de 13 ani în insolvență. De ce nu a aplicat acolo soluția pe care ne-a dat-o nouă?

Pur teoretic, soluția ar fi extraordinară, dar poate se înscrie el în DDB si sa aducă bani. Eu îi mulțumesc pentru grija pe care o are pentru Dinamo, convins de bunele sale intenții. Să faci politica DDB de la distanță, e ușor. Oamenii ăștia din DDB, care sunt cu familiile lor, nu au bani să aducă

Soluția e aceeași ca și cea de la debutul acestei proceduri de insolvență, găsirea unui investitor care are de unde să aducă bani și să suporte cheltuielile unei asemena companii.

Clubul are un plan de reorganizare, doar că sumele sunt destul de mari. Probabilitatea să se rezolve este să se aprobe modificarea planului de reorganizare, pentru că automat scad datoriile.

Este un apel pe rol, încă nu am primit termen. Oricare variantă susceptibilă de a rezolva problemele echipei este de luat în considerare, fie că vorbim de apel, fie de modificarea planului de reorganizare.

Nu știu dacă vor fi ambele în același timp. Teoretic, e posibil și ambele, dar și unul dintre ele. Nu putem vorbi despre colaps. Orice companie în insolvență e cu sabia deasupra capului, dar nu e cazul lui Dinamo atâta timp cât suporterii fac eforturi majore și susțin în contintare activitatea echipei”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata.

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
23:15 Ali Carter – Kyren Wilson 4-10, în sferturile Tour Championship, în direct în AntenaPLAY. Închidere de meci de senzaţie reuşită de Wilson 22:58 Christoph Daum, pe Arena Naţională la România – Belarus: „E ca şi cum m-aş fi întors acasă”. Jucătorul remarcat de fostul selecţioner al tricolorilor 22:45 Tudor Băluță a ieșit accidentat în România – Belarus! Veste proastă pentru Edi Iordănescu și Gică Hagi 22:32 Andrei Burcă, primul gol în tricoul României! Răzvan Marin i-a oferit o centrare perfectă în meciul cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 22:24 Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa fără spectatori următorul meci din cupele europene! De la ce se trage suspendarea 22:22 Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine impresionantă în timpul intonării imnului României 22:13 Nicolae Stanciu, gol magistral în România – Belarus! Mijlocașul a marcat din lovitură liberă 21:45 România U21 – Germania U21 0-0. Tricolorii lui Emil Săndoi au remizat cu campioana europeană en-titre! 21:34 Florin Talpan, reacție nervoasă după ce ÎCCJ a decis rejudecarea procesului dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares: „O tergiversare voită!” 21:22 Mihai Stoica l-a ironizat pe Florin Talpan, după verdictul din procesul de palmares dintre FCSB şi CSA Steaua
Pe același subiect
Dan Şucu îl lasă pe Gigi Becali fără "noul Belodedici". Grigore Turda, dorit de Rapid!
Liga 1 • 20:54
Dan Şucu îl lasă pe Gigi Becali fără „noul Belodedici”. Grigore Turda, principala ţintă a Rapidului pe piaţa transferurilor
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă
Liga 1 • 19:03
Gigi Becali, anunț despre revenirea Peluzei Sud lângă FCSB: „Nu-s băieți proști, dar au o patimă!”
Gigi Becali, într-o conferință de presă
Liga 1 • 17:08
Cum a reacționat Gigi Becali după ce a aflat că procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se va rejudeca!
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea