Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali: „Fiecare să-și vadă de treaba lui, noi de insolvență, Becali de antrenorat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 20:34

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali: Fiecare să-și vadă de treaba lui, noi de insolvență, Becali de antrenorat!”

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a avut o replică devastatoare pentru Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, Gigi Becali a vorbit despre ceea ce ar trebui să facă Dinamo pentru a scăpa de datorii.

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Răzvan Zăvăleanu l-a contrat pe Gigi Becali, spunând, în mod ironic, că ar trebui să-și vadă de antenorat și să nu-l mai intereseze problemele de la Dinamo.

„Eu sunt pe specializare, fiecare sa-și vadă de treaba lui. Noi, de insolvență, Gigi Becali, de antrenorat. Și să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, că intrăm pe teren minat.

El are experiență vastă cu insolvența, pentru că nu am văzut multe societăți ca Avicola Iași, care să fie de 13 ani în insolvență. De ce nu a aplicat acolo soluția pe care ne-a dat-o nouă?

Reclamă

Pur teoretic, soluția ar fi extraordinară, dar poate se înscrie el în DDB si sa aducă bani. Eu îi mulțumesc pentru grija pe care o are pentru Dinamo, convins de bunele sale intenții. Să faci politica DDB de la distanță, e ușor. Oamenii ăștia din DDB, care sunt cu familiile lor, nu au bani să aducă

Soluția e aceeași ca și cea de la debutul acestei proceduri de insolvență, găsirea unui investitor care are de unde să aducă bani și să suporte cheltuielile unei asemena companii.

Clubul are un plan de reorganizare, doar că sumele sunt destul de mari. Probabilitatea să se rezolve este să se aprobe modificarea planului de reorganizare, pentru că automat scad datoriile.

Reclamă 4 / 0/3

Este un apel pe rol, încă nu am primit termen. Oricare variantă susceptibilă de a rezolva problemele echipei este de luat în considerare, fie că vorbim de apel, fie de modificarea planului de reorganizare.

Nu știu dacă vor fi ambele în același timp. Teoretic, e posibil și ambele, dar și unul dintre ele. Nu putem vorbi despre colaps. Orice companie în insolvență e cu sabia deasupra capului, dar nu e cazul lui Dinamo atâta timp cât suporterii fac eforturi majore și susțin în contintare activitatea echipei”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți.

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata.

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a spus Gigi Becali.

  • 8 este locul ocupat de Dinamo în Liga 2
Recomandări
  • Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali
  • Gigi Becali a vorbit despre ceea ce ar trebui să facă Dinamo pentru a scăpa de datorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și