Închide meniul

Lovitura pe care „Spaima Litoralului” i-o poate da lui Gigi Becali: „Se poate face doar cu acceptul meu!”

Publicat: 2 februarie 2023, 18:45

Reclamă

Lovitura pe care „Spaima Litoralului” i-o poate da lui Gigi Becali. Omul de afaceri Beinur Nuredin a spus că Becali poate scăpa de formaţia Unirea Constanţa doar cu acceptul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a spus că va renunţa la Unirea Constanţa şi că o sumă din bani va merge la Nuredin Beinur, deşi nu i-a pronunţat numele. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe cel care este supranumit „Spaima Litoralului”.

Gigi Becali a spus care va prelua echipa va da 200.000 de euro, dintre care 125.000 vor merge la Becali, în timp ce diferenţa ar urma să ajungă la Nuredin Beinur. Omul de afaceri a reacţionat imediat după anunţul lui Gigi Becali şi spune că ar trebui şi acceptul său pentru ca tranzacţia să se finalizeze.

Lovitura pe care „Spaima Litoralului” i-o poate da lui Gigi Becali

Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului”, a spus Nuredin Beinur la playsport.ro.

Unirea Constanţa se află pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 12 puncte obţinute în 16 meciuri.

Reclamă

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali

Investitorul misterios ar fi Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri din Constanţa. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a evitat să îi pronunţe numele.

Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului.

Până de curând îmi zicea Beni, acum mă numește ‘cuiva’, de parcă îi e rușine să-și asocieze numele cu mine. Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu 4 ani? De-acum, și eu îl voi numi doar ‘acel cineva’. A uitat cât l-am ajutat în diferite momente”, a spus Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și