Închide meniul

Lovitura pe care „Spaima Litoralului” i-o poate da lui Gigi Becali: „Se poate face doar cu acceptul meu!”

Reclamă

Publicat: 2 februarie 2023, 18:45

Lovitura pe care „Spaima Litoralului” i-o poate da lui Gigi Becali. Omul de afaceri Beinur Nuredin a spus că Becali poate scăpa de formaţia Unirea Constanţa doar cu acceptul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB a spus că va renunţa la Unirea Constanţa şi că o sumă din bani va merge la Nuredin Beinur, deşi nu i-a pronunţat numele. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe cel care este supranumit „Spaima Litoralului”.

Gigi Becali a spus care va prelua echipa va da 200.000 de euro, dintre care 125.000 vor merge la Becali, în timp ce diferenţa ar urma să ajungă la Nuredin Beinur. Omul de afaceri a reacţionat imediat după anunţul lui Gigi Becali şi spune că ar trebui şi acceptul său pentru ca tranzacţia să se finalizeze.

Lovitura pe care „Spaima Litoralului” i-o poate da lui Gigi Becali

Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului”, a spus Nuredin Beinur la playsport.ro.

Unirea Constanţa se află pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 12 puncte obţinute în 16 meciuri.

Reclamă

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali

Investitorul misterios ar fi Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri din Constanţa. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a evitat să îi pronunţe numele.

Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului.

Până de curând îmi zicea Beni, acum mă numește ‘cuiva’, de parcă îi e rușine să-și asocieze numele cu mine. Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu 4 ani? De-acum, și eu îl voi numi doar ‘acel cineva’. A uitat cât l-am ajutat în diferite momente”, a spus Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și