Închide meniul

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1: „E singurul care se poate compara cu Dan Petrescu!”

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 17:21

Reclamă
Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1: E singurul care se poate compara cu Dan Petrescu!”

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1. Marian Iancu, fostul acționar de la Poli Timișoara, are numai cuvinte de laudă pentru Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși fostul selecționer a fost reținut la DNA recent, Marian Iancu crede în nevinovăția lui Victor Pițurcă și îl propunere la echipele din Liga 1.

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1: „E singurul care se poate compara cu Dan Petrescu!”

„(n.r. ce antrenor aţi aduce la echipa în care aţi investi?) Daca aş avea ca obiectiv să detronez capacitatea asta invincibilă a CFR-ului, atunci singurul care cred eu că ar putea veni la o echipă care e construită pentru a câştiga sau a atinge acest obiectiv… cred că ar fi Victor Piţurcă.

Piţurcă este un antrenor analitic, are doza de noroc proverbială lui. Este antrenorul care, şi când joacă echipa slab, ar putea să o adapteze în timpul jocului în aşa fel încât să dea un gol mai mult decât adversarul, să adune punctele necesare.

Este singurul care este la nivelul ăsta, astăzi, comparabil cu Dan Petrescu”, a declarat Marian Iancu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 50 de puncte, și se îndreaptă spre cel de-al 6-lea titlu consecutiv, performanță care a mai fost reușită doar de două ori în istoria Ligii 1. Chinezul Timișoara, între sezoanele 1921-1922 și 1926-1927 și Steaua București, între sezoanele 1992-1993 și 1997-1998.

Victor Piţurcă a spus totul, după ce a fost reţinut la DNA

Victor Piţurcă a spus totul, după ce a fost reţinut la DNA. Fostul selecţioner are interdicţia de a părăsi România. Piţi a fost plasat sub control judiciar, după ce fusese acuzat de cumpărare de influenţă.

„Ce e cu MApN? Nu am vorbit cu nimeni de la MApN vreodată. Cu niciun om din MApN. Am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse. Produsele care au fost vândute MApN-ului. Măşti de gaze, chiar nu ştiu. Nu am dat nicio declaraţie, nu am semnat nimic din ce mi-a prezentat procurorul.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt complet nevinovat. Era afacerea fiului meu, dar nimic să fie inculpat. Fiul meu s-a asociat cu firma aceea. De vânzarea produselor s-a ocupat o firmă care putea să facă afacere. Cu s-a vehiculat, chiar nu am avut nimic în comun cu această afacere. Nu am intermediat nimic. Ce să intermediez.

Eu am plătit bani în firmă la Alex, el a trimis bani în China. Acea firmă nu ştiu cum se numeşte. Ei ştiau de afacerea asta. Îi mai lua Alex pe ei dacă se pricepea? El nu a comis nicio ilegalitate. Acesta este adevărul. De două ori trebuie să ajung la Ilfov. Nici nu îi cunosc pe aceşti oameni. Nu ştiu lui Alex ce i s-a interzis, dar nici el nu a mai vorbit cu acei oameni.

Nu cred că a fost un denunţ. Numele meu şi poziţia mea a fost să fie în poziţia asta. A maă apărut o chestie că am dat în gât pe cineva. Staţi liniştiţi! Victor Piţurcă nu a dat în gât pe nimeni niciodată”, a spus Piţurcă.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și