Închide meniul

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1: „E singurul care se poate compara cu Dan Petrescu!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 17:21

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1: E singurul care se poate compara cu Dan Petrescu!”

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1. Marian Iancu, fostul acționar de la Poli Timișoara, are numai cuvinte de laudă pentru Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși fostul selecționer a fost reținut la DNA recent, Marian Iancu crede în nevinovăția lui Victor Pițurcă și îl propunere la echipele din Liga 1.

Victor Pițurcă, lăudat de un fost patron din Liga 1: „E singurul care se poate compara cu Dan Petrescu!”

„(n.r. ce antrenor aţi aduce la echipa în care aţi investi?) Daca aş avea ca obiectiv să detronez capacitatea asta invincibilă a CFR-ului, atunci singurul care cred eu că ar putea veni la o echipă care e construită pentru a câştiga sau a atinge acest obiectiv… cred că ar fi Victor Piţurcă.

Piţurcă este un antrenor analitic, are doza de noroc proverbială lui. Este antrenorul care, şi când joacă echipa slab, ar putea să o adapteze în timpul jocului în aşa fel încât să dea un gol mai mult decât adversarul, să adune punctele necesare.

Este singurul care este la nivelul ăsta, astăzi, comparabil cu Dan Petrescu”, a declarat Marian Iancu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 50 de puncte, și se îndreaptă spre cel de-al 6-lea titlu consecutiv, performanță care a mai fost reușită doar de două ori în istoria Ligii 1. Chinezul Timișoara, între sezoanele 1921-1922 și 1926-1927 și Steaua București, între sezoanele 1992-1993 și 1997-1998.

Victor Piţurcă a spus totul, după ce a fost reţinut la DNA

Victor Piţurcă a spus totul, după ce a fost reţinut la DNA. Fostul selecţioner are interdicţia de a părăsi România. Piţi a fost plasat sub control judiciar, după ce fusese acuzat de cumpărare de influenţă.

„Ce e cu MApN? Nu am vorbit cu nimeni de la MApN vreodată. Cu niciun om din MApN. Am împrumutat pe fiul meu să cumpere aceste produse. Produsele care au fost vândute MApN-ului. Măşti de gaze, chiar nu ştiu. Nu am dat nicio declaraţie, nu am semnat nimic din ce mi-a prezentat procurorul.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt complet nevinovat. Era afacerea fiului meu, dar nimic să fie inculpat. Fiul meu s-a asociat cu firma aceea. De vânzarea produselor s-a ocupat o firmă care putea să facă afacere. Cu s-a vehiculat, chiar nu am avut nimic în comun cu această afacere. Nu am intermediat nimic. Ce să intermediez.

Eu am plătit bani în firmă la Alex, el a trimis bani în China. Acea firmă nu ştiu cum se numeşte. Ei ştiau de afacerea asta. Îi mai lua Alex pe ei dacă se pricepea? El nu a comis nicio ilegalitate. Acesta este adevărul. De două ori trebuie să ajung la Ilfov. Nici nu îi cunosc pe aceşti oameni. Nu ştiu lui Alex ce i s-a interzis, dar nici el nu a mai vorbit cu acei oameni.

Nu cred că a fost un denunţ. Numele meu şi poziţia mea a fost să fie în poziţia asta. A maă apărut o chestie că am dat în gât pe cineva. Staţi liniştiţi! Victor Piţurcă nu a dat în gât pe nimeni niciodată”, a spus Piţurcă.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și