Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia: „Unde era echipa asta dacă era el de la început?”

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 12:21

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia: Unde era echipa asta dacă era el de la început?”

Petrolul - U Cluj, LIVE SCORE

Toni Petrea / Profimedia

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia. Managerul general de la FCSB l-a lăudat pe antrenorul târgoviștenilor pentru parcursul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, care a lucrat cu MM Stoica la FCSB, a reușit să o ducă pe Chindia până pe locul 8, fiind una dintre revelațiile campionatului.

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia: „Unde era echipa asta dacă era el de la început?”

Managerul general de la FCSB s-a declarat impresionat de parcursul lui Toni Petrea pe banca Chindiei și crede că echipa ar fi intrat fără probleme în play-off dacă ar fi fost condusă încă de la început de Petrea.

„La 1-1 nu ştiai, oricine putea să câştige. Înainte de primul gol, UTA a avut o ocazie monumentală. Eu mă gândesc la altceva, mă întreb altceva – unde era echipa asta dacă era Toni de la început? Dacă ar avea un stadion şi dacă aveau conditii de antrenament? Pentru că nici asta nu au. Eu cred că stăteau bine, erau în play-off” a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Fără Toni Petrea pe bancă, Chindia a strâns doar 3 puncte în primele 10 etape. După venirea sa, formația din Târgoviște a adunat 25 de puncte în 14 etape și ocupă locul 8 în Liga 1.

Reclamă

Mihai Stoica, mesaj clar după transferul lui Rareş Ilie în Israel: „S-a văzut că nu poate juca la nivel!”

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar după transferul lui Rareş Ilie în Israel, la Maccabi Tel-Aviv. Managerul general de la FCSB susţine că tânărul mijlocaş nu este încă pregătit pentru nivelul fotbalului din Ligue 1.

Rareş Ilie a fost cedat de Nice la Maccabi Tel-Aviv. Internaţionul român va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului, iar clubul din Israel nu are opţiunea de a-l cumpăra definitiv în vară.

Mihai Stoica a analizat mutarea lui Rareş Ilie la Maccabi Tel-Aviv, şi este de părere că tânărul mijlocaş nu are calităţile necesare pentru a se impune în Franţa, la Nice.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, MM susţine că împrumutul la Maccabi Tel-Aviv îi va fi benefic carierei lui Rareş Ilie, campionatul din Isreal fiind mai valoros decât cel din România.

„Nu avea cum să joace la momentul ăsta, nu avea cum să joace în Franţa! Nu se poate juca în Franţa dacă ai nişte calităţi ieşiti din comun, mă refer la primele două ligi. Îţi trebuie o viteză foarte bună ca să faci diferenţa… lui îi lipsea asta, viteza de deplasare.

E foarte greu să joci acolo. Am văzut primul meci la Nice… S-a văzut foarte clar că nu poate juca Rareş Ilie la nivelul ăla. (n.r. despre împrumutul în Israel) Acolo e diferit, e un plus ca valoarea faţă de România”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De asemenea, şi Nicolae Dică a oferit declaraţii despre Rareş Ilie. Tehnicianul de la Mioveni este de părere că mijlocaşul ar fi trebuit să mai rămâne la Rapid.

„A fost prea repede transferul ăsta, trebuia să mai rămână la Rapid. Foarte greu… Acum s-a dus la o echipă bună, cu tradiţie. Vedem…”, a declarat Nicolae Dică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și